Dansa, dansa.

Här händer det grejer. Karin och Anders har sedan länge varit klara för Summerburst i Stockholm i helgen, vilket har retat mig och Anna som inte riktigt hade ekonomin för en sådan utsvävning. Igår fick vi dock nog när vi satt och surfade på blocket efter personer som ångrat sig. Två stycken tvådagarspass kom upp och vi ringde en Johanna. Hon sa att hon hade lovat att hålla dem åt en bekants bekant i en timme men att hon skulle ringa om de var kvar efter det.
Det var en ganska nervig timme för två danssugna töser, men så ringde hon. Den lyckan, mina vänner, går inte riktigt att beskriva.
VI SKA PÅ FUCKING JÄVLA SUMMERBURST! Här ska det dansas. Att jag är råförkyld och har lite feber är något vi blundar inför, ty ingenting får hindra oss nu.


Sen då? På måndag är det tillbaka till min kära gamla arbetsplats Q-Survey. Som jag saknat dem!
Men nu får det väl ändå vara nog med glädjeämnen, tänker ni. Nej, för Anna och jag har blivit bjuda på båtfärd och grillning på midsommar om vädret vill, sen följer en helg av trevligt umgänge.
Och helgen efter det har Agnes kalas i Gävle, flickebarnet slår på stort och fyller hela 20 år! Detta kommer firas ohämmat.
Ja, ni hör ju. Ska försöka få in några timmars sömn på detta också, men vi får väl se hur det slutar.
Ha det bra, hörni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0