Att ha hittat lite extra glädje.

Idag har varit en fantastisk dag, ta mig fan!
Började med en skaplig sovmorgon, frukost och tittande på Cougar Town sen blev det till att ge sig ut och fotografera. Detta var galet kul, jag har fått tillbaka lite fotoglädje faktiskt. Jag sögs in en smula och fotograferade det mesta jag la ögonen på och mitt sällskap aka guide hade en ängels tålamod med mig.
Som om inte detta vore nog fick jag agera personal shopper och sprang som en sinnessjuk och slet åt mig kläder inne i en butik som jag slängde in i provrummet där den stackars förvirrade saten medgörligt provade plagg efter plagg utan att protestera. Det var galet roligt, i stil med att på nytt vara åtta år och ha en Barbie. Fast då höll man ju mest dockan naken förvisso. Nåväl, mitt offer kom hem med två par byxor, ett linne, en skjorta och tre t-shirtar vilket måste klassas som godkänt enligt mig.
Grädden på moset var att jag lyckades även få en skjorta till mindre än halva priset på grund av ett något förvirrat butiksbiträde. Epic win, mina vänner.
Åt på Subway också, en galet god rostbiffmacka. Så ni vet.
Nu då? Bildredigering och film. Varför inte ett glas rött också, egentligen.
Ps. Drack hysteriskt gott kaffe också. Ur en special edition-mugg. Det är få förunnat, ska ni veta. In your face. Och så vidare. Ds.

Kommentarer
Postat av: Agnes

MEN DU FÅR JU INTE DRICKA KAFFE SA DU JU! JAG ÄR SÅ JÄVLA BITTER PÅ DIG NU! DU TACKAR MINSANN ALLTID ALLTID NEJ TILL MINA KAFFE BJUDNINGAR PÅ MÅNDAGAR NÄR DU VEEET ATT DET ÄR DET BÄSTA JAG VET! fyfan

2012-04-14 @ 17:04:39
URL: http://sytanten.blogg.se/
Postat av: Agnes

(jag är inte arg på riktigt, bara lite)

2012-04-14 @ 17:07:56
Postat av: Sanna svarar Agnes

*skäms*

2012-04-17 @ 20:48:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0