Hänsel und Gretel

Olika kapitel ur Hans och Greta är nästa veckas hängning och detta var vi och fotade ikväll. Jonas från år två fick ställa upp som min ondskefulla Hans. Här har han plockat ihop kiselstenarna som ska leda honom och hans syster tillbaka till stugan där hans far och mor försöker rädda sig från svält.
Frågan är vilken av dessa två som jag ska skicka upp på väggen nästa vecka.
Hjälp mig då, för satan, och bättre den här gången än vad ni gjorde när jag bad om inspiration till Senap och Sandpapper-hängningen. Jag vet ju att ni finns där. SÅ SVARA MIG. 




Kommentarer
Postat av: lisbeth s

Ta den undre bilden, tycker jag !

2011-10-20 @ 22:32:12
Postat av: sis

Jag röstar också på den undre bilden om den ska spegla ondska, MEN stackars Hans var väl inte ond, han var ett rädd litet övergivet barn ju!!!

Eller finns det en annan version som ni har tagit???

2011-10-21 @ 15:47:13
Postat av: Sanna

Först: Inga barn är oskyldiga.

Men låt mig utveckla min elaka Hans:

Hans föräldrar håller på att svälta ihjäl. De är på vippen att stryka med i näringsbrist. Stackars, stackars människor. Deras enda räddning är att minska på matförbrukningen genom att lite praktiskt minska på antalet förbrukare. Hans väljer dock att motarbeta detta, att leta sig hem igen och på så vis hindra föräldrarnas överlevnad. Han plockar stenar för att döda sina föräldrar. Rädd och övergiven? My ass.



2011-10-22 @ 20:53:17
Postat av: Anonym

Haha tkr bilderna är grymma ;D...

2011-10-26 @ 20:51:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0