Tisdag.

God morgon, mitt lilla rövarband.

Vad gör du uppe så här tidigt, tänker ni, du har ju lov människa! Åh, ni vrider er i våndor nu, så fruktansvärt förundrade är ni. LUGNA ER, ryter jag nu till svar. Att ni är så här påstridiga gör att jag bara vill dra ut på det ytterligare. Ingen gillar en tjatig jävel, glöm inte det.

Det finns ingen specifik anledning till varför jag är uppe så här tidigt. Jag sov länge igår och gick även och la mig tidigt, så jag antar att jag är aningen utvilad för en gångs skull. Jajaja, avbryt mig inte nu, jag vet lika väl som ni att detta troligen leder till en tupplur mitt på dagen, MEN VAD RÖR DET ER?!

Annars då? Jo förutom ett träningspass till kvällen som kanske måste ställas in på grund av brist i passande skodon så ligger dagen helt öppen för diverse äventyr. Jag tänker inte klä mig och sminka mig förän någon gång efter lunch. Eventuellt. Kanske blir det en slags promenad med kameran. Kanske bara tv- och dataspel hela dagen. Troligen den där lilla stödvilan mitt på dagen. Försöka få igång jobbgrejerna som inte alls verkar vilja sig här heller. Ett varmt bad eventuellt. Läsa massa mysbloggar. Kanske.
Allt jag vet är att en hel kanna tevatten är uppkokad och att MBT strömmar ur högtalarna.

Helvete vad jag behöver detta. Hoppas ni har det fint där ute. Jag kommer tänka på er idag. Kanske.



Gammal bild juh.


Kommentarer
Postat av: Björn

Åihelvete vad du skall se pigg ut då!

2011-11-01 @ 18:27:18
URL: http://björnnästet.se
Postat av: Elina

Hörru, om du minns vad vi resonerade om i lördags och fortfarande är sugen på att hänga med så kan du väl skicka ett sms eller maila så vi kan kolla om det finns platser kvar :)



Kram och tack än en gång för hjälpen i lördags!

2011-11-01 @ 21:57:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0