Vad jag gjort i helgen.

Ja, nu är söndagen(måndagen) här. Men vilken helg det varit! Fredrik fyllde år i lördags och detta skulle ju naturligtvis firas. Jag varnar här för ett enkelt referat av helgen, varken mer eller mindre, sådat meningslöst bloggande som jag annars föraktar. Men jag kör.

Igår började jag och Eken dagen med att dra till gymmet och svettas en timma, sen handlade vi och hängde på låset till Sibylla för en flottig brunch. Hem, duschade, och så iväg till Skästramarknaden där vi tittade på krimskrams i strålande solsken och delade på en kôlbulle. Köpte en ost av Martin och en påse grymt goda chips sen drog vi hem och piffade oss lite, jag läste lite bok på balkongen och forsatte njuta av solen.
Efter det kom Sara, Martin och Markus och vi tog ett varsitt glas och snackade lite skit innan vi drog till Condis där vi bokat bord och avnjöt en helt fantastisk varmrätt och en liten efterrätt på det. Samt en drink. Sen blev det att skynda hem till Körslaget där min älskade arbetskollega Marcus skulle delta. Vi satt som på nålar och skrek så fort Team Andreas skymtade i rutan och röstade slut på kontantkorten, något som gav resultat då det i slutet tillkännagavs att Team Andreas faktiskt fått mest röster. Jävlar vad det hurrades och skålades i den trånga soffan där vi satt mysberusade och uppfyllda av den varma stämningen som bildas när man samlar några av sina närmaste i ett och samma rum. Och Marcus var helt fantastisk i rutan, så nu måste vi rösta så han får stanna där!
Vi började kolla på Godzilla efter körslagets slut men upptäckte snart att tröttheten kom smygandes och vi tog farväl med löften om att snart mötas igen.
 
Med tanke på allt som Eken får utstå då han lever med mig så räcker det inte med att bjuda på en middag, det kompenserar liksom inte. Så nu är han hos min chef som också driver skotersafari och ska leka av sig i tre timmar, något jag provade på under förra helgen och som var hysteriskt roligt, så nu hoppas jag innerligt att han får minst lika roligt som jag hade det. Han fick lova att inte bryta ryggen, max en arm eller något liknande.
Själv ska jag ta min bok och leta upp en bänk i solskenet i väntan på att solstrålarna når balkongen så jag kan flytta mig dit istället. På återseende.




GRATTIS ÄLSKLING!


Kommentarer
Postat av: lisbeth s

Vilken toppen-present han fick av dig :-))) Hörde ju hur lycklig och nöjd-trött han var efter äventyret !

Kram !

2011-03-21 @ 13:12:58
Postat av: Svågern

Han ska få en pizza av mig. Han får välja själv. Det du. Skotersafari - schmotersafari...

2011-03-21 @ 21:05:57
Postat av: Svågern

Ja, jag ska nog fan trycka upp en tröja till dig. VÄRLDENS BÄSTA BROR ska det stå. Lätt värt.

2011-03-22 @ 12:36:00
Postat av: Sanna svarar Lisbeth S

Ja, han verkade njöd, och jag fick en hel dag till att sitta i solen och läsa i lugn och ro! Kanske borde skicka iväg honom på fler saker:)

2011-03-22 @ 12:37:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0