Knyt näven i fickan och ta del av min ilska.

När jag hittar en blogg som jag gillar gör jag som många andra, skickar in den i favoriter. För ett tag sedan fick jag nog över virrvarret i min favoritsamling och bestämde mig för att kategorisera skiten. Sagt och gjort, det blev ordning och och jag kunde välja bloggar efter humör, gott så. Men det var ju ett tag sen. Nu ligger det sjukt många bloggar utanför kategorimapparna och jag blir så arg på mig själv då jag märker att jag inte hinner läsa alla. Jag biter ihop käkarna varje gång jag öppnar favoritfliken och tänker att en vacker dag ska jag rensa här. Nu läser jag dem som ligger utanför och inte favoriterna som ligger i kategorimapparna FÖR JAG HINNER INTE. Jag måste ju sova före nio.
Nyss bestämde jag mig för att rensa lite, började klicka upp dem för att se vilket som var skit och vad som gick att kasta, men det gick inte. Alla tilltalar mig på ett eller annat sätt.
Varför skriver jag detta? Kanske för att jag vill få ut min frustration i print innan jag går och lägger mig så att det inte ska störa min sömn.
JAG BLIR SÅ FÖRBANNAT IRRITERAD. Ja.

Men så ser jag den här och blir glad. Happyface. :D:D:D:D:D:D:D:D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0