En liten update...

Godmorgon, ärade kamrater. -20 ute idag. Ser ni mig fastfrusen på trottoraen idag så kan ni väl bända loss mig lite snabbt, tack på förhand.
Den här veckan ska jag testa en ny grej, nämligen att inte snooza någonting, och se om detta gör mig till en bättre människa. Idag hoppade jag upp 06:45 då jag vaknade av mig själv. Jag kan inte påstå att jag känner någon direkt förbättring av detta ännu då jag känner mig precis lika trött som när jag snoozar 13 gånger innan uppstigning, men sånt här tar väl lite tid vad jag förstår.
 
Annars då? Jovars, var hos svågern och svågerskan i helgen för att sitta barnvakt första dygnet och sen pimpla vin den andra. Som vanligt blev vistelsen en succé och vi fick med oss två lampor och en laptop hem. Jag tror att laptopen kan intensifiera mitt bloggande något, då denna aktivitet har varit ytterst bristfällig den sista tiden, men jag lovar inget.
Anledningen till att jag inte sitter något vid datorn nu för tiden är för att jag finner datarummet som en mycket sorglig plats. Inte det minsta kreativ. Med en laptop kan jag nu befinna mig varsomhelst och esteten i mig kan blomma ut till fullo. Det kommer bli vackert, sanna mina ord.

Nu ska jag slänga ihop en frukost och stålsätta mig för den hemska vandringen till jobbet. På återseende. I bästa fall. Tills dess. Mina damer och herrar, jag ger er: Jan Stenmark.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0