Uppdatering.

Internatet Forsa Folkhögskola, vecka 2 dag 1.
En ny vecka har anlänt här på Forsa Folkhögskola. Jag spenderade helgen med att hjälpa Eken med flytten till Borlänges mest hemsökta hus. Ekens två bröder var med och det var det roligaste flytten jag upplevt hittills. Den ena brodern åkte hem på kvällen men vi andra försedde våra vätskebristande kroppar med rusdryck som togs upp alldeles för fort och som gjorde dagen om möjligt ännu mer minnesvärd.
Jag lämnade Borlänge imorse vid 6:30 och passerade några gamla arbetskamrater på E4:an, vilket gjorde mig varm i hjärtat.
Dagen har passerat i rasande fart och jag har nu för första gången utforskat skolans gym. Jag och Anna har bestämt oss för att bygga upp någon slags muskelmassa i våra kroppar och detta var steg ett. *Klapp på axeln*
Nu ligger jag åter instängd på mitt rum och läser twitter till det trygga ljudet av två härliga skåningar som jag tror ska börja se Book of Eli och dricka te utanför.
Jag är så trött, mina vänner. Första veckan bestod av så oerhört många intryck och helgen fortsatte i precis samma anda. Förhoppningsvis så är jag lite mer peachy imorgon. Nu ska jag ställa klockan och sluta mina blå för dagen.
Tack.
Bild från flytten. Henrik WoW-öppnar bilen.
Eken berättar om ett möte med två tyska män i läderhuvor.
Utsikt från en paus längst vägen.

Kommentarer
Postat av: mamma

såg verkligen lungt och skönt ut. Där skulle man kunna fiska. kram.

2011-08-30 @ 19:22:45
Postat av: Svågern

Haha. Wow-öppnar bilen. Gz level 41, epic liksom.

2011-08-30 @ 21:20:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0