Nys-attacken från helvetet.

Nyss nös (nyste?) jag säkert 10 gånger i rad, minst, helt utan att överdriva och det var fruktansvärt otäckt.
Jag insåg att min kropp försökte rena mina luftvägar, men då jag under mina levnadsår övat in mig på att kväva nysningar så hjälpte det inte, därav det höga antalet försök. Inne på tredje nysningen ungefär försökte jag då tänka mig tillbaka till min barndom då jag nyste både genom mun och näsa, helst när min mamma hjälpte mig att knyta skorna. Och trots att jag gjorde mitt bästa för att anamma den tekniken så hjälpte det inte.
Min teori är då att när man väl har vant sig av med att nysa hämninslöst så finns det ingen återvända, precis som med kvinnliga sprutorgasmer. (Har jag läst!!!)
Men så hur löste jag problemet för att få nysningarna att upphöra? Jo, jag sprang in på toaletten och skyndade mig att snyta mig mellan nysningsuppehållen, vilket hjälpte.
Nu så här i efterhand vet jag inte riktigt varför jag valde att dela med mig av detta till er, men troligen för att jag själv blev så fascinerad (och en smula rädd) över den oupphörliga nysattacken att jag måste ventilera mig. Så. Tack för er tid.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0