Inte så roligt.

Hallå ja. Vi hittade hem från Götet vid 3-tiden inatt, och somnade väl en timme efteråt ungefär. Det tråkiga var bara att herrarna från SW-bygg inte var ute och röjde natten till idag utan var utvilade nog att börja med sin jävla helvetesborrning riktigt tidigt idag.
Vidrigt är vad det är, irritationen som byggs upp av det frenetiska borrandet skulle kunna få mig berserka ner en mindre by utan större problem. Och med Ekens hjälp skulle nog kunna vi nog kunna jämna hela Europa. Han är så arg, så fruktansvärt arg.
Jag går runt och livrädd för att han snart ska springa in till byggarbetarna, rygga den där jävla borren ur händerna på dem sen... ja. Ni kan väl tänka ut den delen själva.
Det är ju egentligen inte arbetarnas fel, de har ju en uppgift som de måste slutföra, men när Eken är väldigt irriterad så bottnar inte allt i logiken.
Nu har de dock tagit någon slags och Eken är inte rasande längre, utan bara lite lagom arg. Vi ska dra iväg och handla lunch nu och be till gudarna att de faktiskt snart är klara med sitt borrande, eller att de åtminstone har hövligheten att kasta in en karta valium i brevinkastet.
På återseende.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0