En tank och en dps gör ingen dungeon.

Nu har den sista brodern lämnat nästet för att ta sig hem till sitt. Kvar här sitter Eken och jag i en slags obeskrivbar tomhet. Jaha, vad händer nu då? Tystnaden ligger över oss som en tjock och unken filt, och så även odörerna efter diverse kroppsångor som utsöndras under helgen.
Söndagens sista timmar känns meningslösa och WoW-ikonen har aldrig varit så olockande som nu. En energidryck kanske? Nej. Lite chips? Why bother.
Vi har ju varandra, jag och Eken, och lite egentid innan nästa jobbvecka drar igång är ju inte fel. Försöker komma på något att göra, men istället sitter vi båda med tomma blickar och tunga själar.  Det hjälper inte helt enkelt inte, vi är fortfarande två man kort, hur man än vrider och vänder på det.
Tiden läker alla sår och imorgon kommer vardagen med jobb och funderingar över kvällsmat (korv med bröd och jordnötsringar går inte att leva på i all evighet, tyvärr) men ikväll är vi två sörjande som med klumpar i halsen saknar vår healer och vår dps.

Tack för i helgen, grabbar! It was fucking awesome.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Varför är jag inte förvånad över att storebror sitter med luren i örat?????????????? ;-)

2010-10-31 @ 20:07:00
Postat av: Kajsa

Han pratar med mig när jag för tjugonde gången ringde och frågade något väldigt viktigt som t.ex. Är du vaken?, Vad gör ni?, Hur länge var ni vakna igår (till kl 06)?, Har du åkt än?, Är du vaken? Har du åkt än? Är du.... osv

2010-10-31 @ 23:59:47
Postat av: Farfar

Så bra kortet är.

2010-11-02 @ 07:29:02
Postat av: Jenny

Ok Kajsa... Jag tror sånt kallas för något speciellt... hmmmm ;-) Fniss!!

Och kortet är görbra!!

Nästa gång ni ska göra en sån helg är det, om någon månad (då jag har en bäddsoffa), helt ok planera er vistelse i Lerum!! Än så länge har jag varannan helg "fri" :-)

Tänkte det skulle vara lite kul ha er här :-)

KRAMAR!!

2010-11-02 @ 07:41:04
Postat av: Storebror

TACK FÖR EN FANTASTISK HELG (jäpp, stora bokstäver betyder stora känslor)!

Jag hatar söndagsavskeden så jag brukar hålla dom kort för det är så tråkigt att åka efter sånt här umgänge... Men jag vill rikta ett speciellt tack till Sannas och Fredriks föräldrar som har uppfostrat det perfekta värdparet. Så tack för en underbart trevlig och jättemysig helg med världens bästa brorsor och en brorsa-sambo.

Kram från ett lite tråkigare "Arrownest"

//WoW für alles

P.S. Jenny - du vet inte vad du inbjuder till.D.S:-)

2010-11-02 @ 20:55:06
Postat av: lisbeth s

Roligt att få se den fina bilden på tre av dom "väluppfostrade" :-) Kan ju inte ta åt mig äran när det gäller värdinnan ;-)

Kram på er allihop <3

2010-11-04 @ 15:29:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0