Att lura sig själv på en utgång.

Det mest absurda hände nyss! Låt mig delge er. Jag kände mig hungrig så jag startade ugnen. Tänkte värma maxburgaren som blev kvar efter dagens Bollnäs-besök.  Ta ett glas cola till det. Unna mig lite.
Men så kom jag på det faktum att det faktiskt är lördag. Så jag slog upp ett glas vin. Började lyssna på bra musik. Fick feeling och slog upp ett glas vin till.
Helt plötsligt kom jag på ugnen. Den var ju på! Men jag var inte hungrig längre. Jag hade alltså tidigare blandat ihop min hungerskänsla med ett vin-sug. Så jag stängde av ugnen. Men nu luktar det vitlöksbröd i lägenheten och jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till det.
Kom förresten på en grej med det här att förväxla vin-sug med hunger. Tänk alla onödiga måltider jag vräkt i mig. Då jag egentligen bara ville ha vin! Att jag inte lyssnade på min kropp istället. Från och med nu ska jag skärpa mig. Fråga är hur man löser detta på jobbet.

Jag hatar förresten de kvällar då man tar sig ett par glas vin och lyssnar på partymusik när man bara ska vara hemma hela kvällen. Man lurar kroppen på en utgång, liksom. Nåväl, nu fyller jag på glaset och fortsätter med mitt självplågeri. Jag får väl dansa för mig själv här hemma då. VILKA ÄR NI ATT DÖMA?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0