På allvar.

Idag är jag sjuk. Nu menar jag inte lite snuvig, utan sjuk. RIKTIGT JÄVLA SJUK. Jag har inte haft en aning om vad det är egentligen betyder att vara sjuk förän nu. Som jag gnällt över småsaker tidigare, ojojoj. JAG VAR SÅ NAIV. Idag vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen, ligger jag ner så kan jag inte andas, men sitter jag eller står så gör det ont precis överallt.
Igår tyckte jag att jag var löjlig som höll på att gråta över en chokladpudding, men idag är jag nog snäppet värre. Idag kan jag lova er jag är känslomässigt instabil. Det är därför jag sitter här och inte är nerbäddad framför tv:n, för blotta tanken på att det inte finns något annat än tv-shop och hysteriska brudar som står bredvid nån fruktansvärt enkel ordlek och skriker VAD KAN DET VARA?!?!?! får mig att vilja ge upp och invänta mänsklig undergång.
Jag blir helt enkelt en smula mer känslig då jag är sjuk, jag bäddar ner mig i självömkan och eftersom jag är en väldigt sympatisk och medlidsam människa men också jävligt egenkär så blir det för mycket för mig när jag själv är sjuk. Jag mässar orden VARFÖR JUST JAG dagarna i ända och kan inte förstå hur andra inte verkar bry sig. JAG ÄR JU NÄST INTILL DÖENDE FÖR I HELVETE!
Men när jag läser det jag just skrivit äcklas jag lite av mig själv och förstår andras ignorans gällande mitt hälsotillstånd. Varenda jävel blir ju förkyld lite nu och då, vem tror jag att jag är egentligen? Men så slår det mig att jag nog blir lite sämre än alla andra då jag blir förkyld, ja så måste det vara.
Nu ska jag ta en kopp te och sätta mig i soffan för att gråta lite. På återseende. Kanske.



Det här hade ju inte suttit helt fel just nu för en ömmande hals. Hallonsorbet vill jag ha, Eken, hör du det?! Så att det inte blir nått jävla fel idag!


Kommentarer
Postat av: sis

Men kära nån, du skulle nog ha blivit karl eg,

dom tror också att dom blir sjukare än alla andra när dom är dåliga. =D

2010-03-26 @ 06:34:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0