Praktikmöte avklarat.

Mötet är över och jag har väl fått mer rätsida på det hela. Det hela var egentligen ännu en intervju på om jag skulle få praktisera eller inte. Det jag trodde var ju egentligen att jag hade praktikplatsen i en liten ask, men tydligen måste jag jobba för den lite till. Mannen som höll i praktiken var mycket trevlig och innan jag visste ordet av det hade han snackat omkull mig så pass att säljarjobbet plötsligt var mitt drömjobb. Det som jag från början trodde var en till två veckors praktik blev utdraget till åtta veckor och det är inte säkert att jag hamnar hos dem jag sökte utan kanske istället blir utplacerad på något annat företag där behovet finns.
Innan vi skilldes åt sa han att jag hade ett stort fel. Detta fick mig naturligtvis lite modfälld och han frågade mig om jag vissta vad det var. Han hade tidigare nämnt att en bra säljare inte pratar, den lyssnar instället, så jag föreslog att jag kanske pratade för mycket men det var fel. Jag frågade om jag saknade arbetslivserfarenhet, men det var inte heller rätt. Han sa då att det berodde på att jag var tjej och att han ville ha så stor variation på sina praktikanter som möjligt, och nu var det mest brudar som hade sökt. Mitt kön sätter mig alltså återigen i skiten.
Nåväl, när vi tog i hand och sa farväl sa han att han skulle höra av sig senast imorgon eftermiddag och att han inte kunde lova något men att det kändes bra. Så vi får väl se. Håll småtummarna era.




Kommentarer
Postat av: Svåger Björn

Hej Sanna.

Jag håller tummarna för dig i vilket fall som helst, ska du veta. Du är en businesswoman!!! "YCDBSOYA"!

Hälsa sambon så mycket.

P.S. Kan du maila mig era fungerande mailadresser?.D.S

//Kram

2010-01-29 @ 08:10:03
Postat av: Sanna svarar Svåger Björn

Vi ska ringa dig ikväll, Björn. Har skjutit på det äckligt länge nu, men jag har inte riktigt varit mig själv. Jag har varit ett nipprigt nervvrak som varit allmänt rädd för människor. Men ikväll, då jävlar. Då kommer Samtalet.

2010-01-29 @ 10:50:36
Postat av: brorsan

fan då får du ju praktikplatsen, du är ju ganska manlig!

2010-01-29 @ 17:35:15
Postat av: Sanna svarar på brorsan

Hehe, jag sa det jag också att jag var ganska manhaftig av mig och att jag inte hade några problem med att raka av mig håret! Så får se nu då vad jag får för krav på måndag då jag börjar praktisera!



2010-01-29 @ 23:35:32
Postat av: Ett ps till Svåger Björn

Eken sa åt mig att inte ringa på en fredag då ni behövde vila er efter jobbet. Så jag ringer imorgon förmiddag. Såattnivet.

2010-01-29 @ 23:36:25
Postat av: lisbeth

Håller alla tummar och övriga saker som finns till hands, för att du ska få jobbet !!!

Lycka till !

2010-01-30 @ 00:08:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0