Första måndagen i Januari.

Den är här!
Dagen ni alla väntat på! Vardagen är tillbaka och lika så jag. Paketpapprena är slängda, champangeglasen diskade och alla gör sitt bästa för att få slantarna att räcka genom januari efter decembers frosseri. 
Den plågsamt ärliga spegeln visar oss alla vad dessa högtider gjort med oss- slitna och några osmickrande kilon tyngre står vi där smått skamfyllda, och nu slungas vi obarmhärtigt in i rutinerna igen och förväntas hantera det hela med en klackspark. Nyårslöftena är redan glömda och ett subtilt, men ack så påträngande illamående sveper över oss då vi går in i våra gamla beprövade roller. Min roll är att vara arbetslös. Och min första prövning denna måndag är att fylla i mitt första tiggarbrev till försäkringskassan och se om de är villiga att ta sig an mig trots att jag fått jobba extra sju dagar under den här perioden. Vad tror ni, mina vänner, har jag en ärlig chans? Nåväl, detta har tyngt mig länge nu så det är dags att jag tar mig i kragen. Jag kommer snart uppdatera och sakta men säkert väva in er i min lilla matta jag kallar livet. Välkommen åter.


Kommentarer
Postat av: lisbeth

Åh, så glad jag blir att du är tillbaka !!

Nu önskar vi varandra lycka till med en ibland vrång vardag ! Allt löser sig med tiden, bara man ger livet en liten knuff då och då :-)

Stor kram !

2010-01-04 @ 13:55:10
Postat av: Sanna svarar Lisbeth

Ja, jag ska göra mitt bästa för att uppdatera regelbundet nu! Det där lät jättebra, hoppas du får en underbar dag! Kram!

2010-01-04 @ 15:02:26
Postat av: Jenny

Välkommen åter!!! :-)

2010-01-04 @ 15:10:43
Postat av: Sanna svarar Jenny

Tackar, tackar:D

2010-01-05 @ 18:18:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0