Hjärnblödningen.

Jag somnade inte i morse, däremot hamnade jag i en svacka då jag blev oerhört rastlös. Detta löste jag genom att damma av the sims-ikonen och döda några timmar med det.
Eken var sen hem idag så jag gjorde det enda rätta som den perfekta flickvännen och hade middagen klar då han kom hem. Ett problem var bara att jag började känna av lite huvudvärk under tiden jag tillredde maten.
Resultatet blev dock utmärkt, kycklingen var saftig som tusan och jag såg verkligen fram emot att äta den, men när allt var redo att slukas så var huvudvärken så vidrigt påträngande och hade även fått sällskap ett subtilt illamående. Jag kunde helt enkelt inte äta. Värktabletten dröjde med att värka och jag blev oroligare och oroligare.
Eken trodde som vanligt att han visste precis vad som var fel.
-Du har ju inte sovit något idag, du blir ju så här då. Pröva sov lite.
Jaha?! För det första så brukar han säga åt mig att jag inte får ta några powernaps eftersom jag blir så pigg på kvällen då när han ska sova, sen så vadå "blir så då"?! Sån här huvudvärk har jag aldrig haft förut, den var outhärdlig! Det är i de stunderna jag vill köra upp mitt pekfinger i hans näsa och skrika: Du vet ingenting om mig! Men då jag var helt matt av smärtan så valde jag att sitta tyst.
Jag började naturligtvis diagnostisera mig själv i sann hypokondriker-anda. Hjärnblödning, ingen tvekan om saken. Eftesom jag läst om Magdalena Graafs hjärnblödning under let´s dance så visste jag precis hur det skulle kännas, fruktansvärd smärta i huvudet. SOM JAG HADE! Anledningen till att hon fick hjärnblödning var för att hon var så stressad. Och vad var jag igår? Typ elite-stressad lvl 80. Självklart att min kropp inte kunde gå helskinnad ur det! Med tanke på den stress jag genomled ska jag egentligen vara tacksam över att det BARA rör sig om en hjärnblödning! "Lägg dig och försök sova" säger Eken, men tänk om jag dör och han inte märker det då?!
Till slut kickade i alla fall värktabletten in och jag hävde i mig den halvkalla kycklingen likt en stövare, för att sedan däcka som aldrig förr i soffan.
När jag vaknade satte jag i mig två morötter och ett glas c-vitamin och nu känner jag mig hyffsat pigg. Så det kanske inte var någon hjärnblödning i alla fall. Kanske bara en liten en. Eller så vilar den bara för att ta mig när jag sover i natt. Vi får väl se.
Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig i sängen, men eftersom jag powernapat så kommer jag väl aldrig somna ikväll. Så jävla typiskt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0