Magsjuk stjärnsäljare.

Hallå där, nu är stjärnsäljar'n hemma! Idag har jag sålt så mycket att jag tappade räkningen, det ni! Säkert sex, sju stycken prenumerationer på Bil och Verkstad. SEX, SJU STYCKEN! HA! Rekord!
Jag kan dock inte riktigt få utlopp för den här glädjen p.g.a. två saker. Nummer ett är att jag inte vet om jag satte dit ett streck för mycket på min säljarlista. Eftersom jag sålde så mycket så kunde jag ju liksom inte riktigt hålla koll på alla streck, så jag frågade de andra "visst sålde jag en till?" och fick till svar att "Jaa, det gjorde du!" Sen skulle de ta på mig och kramas och skrek att de ville vara som mig, men då fick jag nog och åkte hem. Precis så gick det till.
Så det blev ett streck till på whiteboarden, och jag är 97% säker på att det blev rätt uppskrivet på tavlan, men de där 3% naggar mig. Men vad vet jag, jag sålde ju så mycket, kanske har jag rent av skrivit upp ett streck för lite!
Nåväl, orosmoment nummer två är att vår praktikledare Bernt var hemma med magsjuka idag. Magsjuka. Igår efter lunchen skulle han skoja lite med mig och la sina iskalla händer runt min hals, och då var allt skoj, lek och fniss. Men så här i efterhand känns det inte lika roligt. Han hade kräkts hela natten, berättade han. Hur lång tid har jag kvar innan det bryter ut tror ni? Jag tillåter all slags vadslagning i kommentarsfältet ang. detta. Och har jag inte blivit smittad ännu så kommer jag nog bli det imorgon, för han skulle nog komma tillbaka då sa han. Hurra. Jag känner mig redan lite illamående. Matt. Det vattnas liksom lite i munnen.
Nej, nu ska jag ta och bädda ner mig tror jag, det här kommer gå åt helvete. På återseende.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0