Trött.

Jag är så trött. Klockan är i detta nu tio i nio och jag har varit nära att svimma av trötthet sen klockan sju. Varför går jag inte och lägger mig då, tänker ni. Jo, såhärva. Jag har så svårt att lägga mig innan Eken kommer hem. När jag stängt av alla lampor och tvn kommer jag ligga i sängen och inbilla mig saker och bli pigg och rastlös. Det hatar jag. Så därför tvingar jag mig till att vara vaken, och snart kommer jag komma in i "andra andningen" och inte kunna somna förän två i natt. Klurigt? Nej.
Men varför är jag så trött då, undrar ni. Jo, jag har jag praktiserat i två dagar nu. Nej, det är inte det minsta krävande då vi dag ett enbart satt och pratade med varandra och i dag gjorde vi samma sak plus lite studerande av datorprogrammet vi kommer använda oss av. Men det är ju så många nya intryck. 6 helt nya personligheter att anpassa sig till och göra sitt yttersta för att vara trevlig och inte säga för konstiga saker då det här tidiga stadiet är mycket känsligt. Sen datorprogrammet var en smula komplicerat och invecklat. Och bara att gå upp klockan halvsju och spendera nio timmar på en ny arbetsplats var det ett tag sedan jag gjorde. Jag har helt enkelt rätt att vara lite utav ett slakt tills jag vant mig.
Min plan nu är att slänga ihop någon slags matlåda till imorgon och sen ta en filt och mysa ner mig framför tvn. FÖR DET ÄR JAG VÄRD!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0