FULL FART!

Söndagsmorgon. Igår skrev jag ingenting för jag kände att jag inte hade tid. Vad gjorde jag då? Jag tog en lång sovmorgon, en god frukost, spelade bioshock 2 med Eken i nån timme, slappade en smula framför tvn, slängde ihop en mycket god middag vid fyra tiden och tog sen ett mycket litet glas vin och till detta räkor och vitlöksbröd framåt kvällen samtidigt som vi tittade på familyguy. Fullt upp med andra ord. Jag ville inte försumma en endaste sekund av min lördag, för det där var nämligen en mycket speciell lördag. Det var nog den sista lediga dagen jag kom att ha på mycket länge.
Idag ska jag nämligen jobba och i veckan är det praktik som vanligt, sedan blir det jobb hela nästa helg och så praktik igen. Helgen efter det blir det dock en rolig helg för då ska vi till ner mot göteborg och varberg för en släktträff på Ekens sida, detta ser jag mycket fram emot. Men det kommer ju inte bli särskillt mycket sömn, det kan man ju säga. Hur som helst slutar inte galenskaperna här, utan helgerna kommer vara uppbokade med jobb då det är sportlovsveckor och veckorna med praktik. VILKET LIV MAN LEVER HÖRRNI!
Det ska bli lite spännande att se hur jag hanterar det här. Kommer jag springa in i väggen eller må bättre än någonsin? Den som lever får se.
Jag ska iallafall bli bättre på att blogga, har jag tänkt. Lovar inget dock. Nu ska jag ta hand om disken och ta på mig ett par strumpor, börjar jobba 11 idag. På Återseende.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0