Du fick mig igen, din lilla jävel...

Igår såg jag mig själv i spegeln och tänkte att, jävlar vad pluffsig jag ser ut. Känner mig inte särskillt bra heller, liksom svullen och uppblåst. Trots dessa insikter kunde jag inte låta bli godis (ni vet polly-påsen och lakritsen jag köpte på mig, intogs i oerhörda hastigheter.)
Eken har tjatat på mig att jag bara lyssnar på ledsen och arg musik, och vad är väl felet i detta, har jag då undrat.
Alldeles nyss såg jag ett avsnitt av MTV's MADE, om en tjock pojke som genomförde en sån där jävla simma-cykla-springtävlingt, triat..ta..lo.. ja, nått sånt heter det. Och jag grät som ett litet barn när han kom i mål. EN TJOCKIS SOM SPRANG?! Jag tyckte att det var så fruktansvärt fint. Han klarade det.

Alldeles nyss var jag inne på en blogg som hade lagt upp massa oerhört vackra rymdbilder. De var så himla maffiga, och jag blev verkligen häpen över hur vackra de var. Samtidigt blev jag nedstämd över hur man aldrig riktigt kan ta in skönheten i det hela. Man kan bara se det på bild. Förstår ni vad jag menar?
Som när jag hade min Dean Winchester-fas (Ja, jag är över honom nu.) så blev jag liksom upprörd över att jag inte kunde göra något med det hela. Skulle jag befinna mig framför Dean Winchester i egen hög person skulle jag bli så grymt besviken, för jag vet liksom inte vad jag skulle göra. Troligen skulle det bli någon slags överslagshandling, att jag skulle sätta mig ner och virka eller något. Precis som när jag ibland tänker på hur mycket jag gillar Eken. Jag vill HA honom. Men jag har ju honom redan egentligen, ändå känns det inte nog. Som med kattungar också. Man vill liksom smälta ihop sig, det duger inte med att känna, klappa och pussa.
Det jag säger är att jag vill mosa in kattungar, Eken, Dean Winchester och universum i mina porer.
Ja, det är det jag vill.
Jag vill ta in skönheten maximalt, men tiden är för kort för detta, och människan har inte tillräckligt många sinnen för att kunna göra det! OCH DET GÖR SÅ ONT I MIG!!!
När jag sitter och är som mest deprimerad och har faktisk ångest över att rymdens spektakel är så oerhört vackra så slår det mig att jag nog har en smula PMS. Symptomen är så klassiska. Och trots det faktum att jag går igenom detta så gott som varje månad så inser jag det aldrig riktigt. Varje gång lyckas min kropp föra mig bakom ljuset. Nästa gång ska jag fan vara förberedd. Då jävlar kan den där förbannade tjockis springa hur långt han vill, jag kommer inte bry mig! Om han inte nu bär på försummade djurungar d.v.s. 

 


Kommentarer
Postat av: Sandra

Min senaste PMS-attack utspelade sig i San Cristóbal och den absolut största nackdelen med att drabbas av PMS i Mexiko är att konceptet vanlig-jävla-chokladkaka inte existerar.. Det i kombination med att dela vandrarhem med ett tjugotal freaks som lämnar matrester som sedan står och möglar i köket. Ett under att alla tog sig levande genom den pärsen, kan jag säga.

2010-08-10 @ 09:55:55
URL: http://sandrachristineaxele.blogg.se/
Postat av: Sanna svarar Sandra

Åh, varför är andra människor så jobbiga? Tänk om all övrig mänsklighet kunde upphöra att existera just under PMSen, så mycket lättare det hade varit.

2010-08-10 @ 14:25:50
Postat av: Sandra

Verkligen! Men i brist på den möjligheten så får man se till att drilla de som lever i ens närhet. Min far har exempelvis lärt sig att handdiska mina tekoppar när jag har PMS, så att risken att jag hasar mig ur sängen endast för att hitta idel smutsiga koppar (och vredesutbrottet/gråtattacken som skulle orsakas av det) elimineras.

2010-08-10 @ 15:52:56
URL: http://sandrachristineaxelle.blogg.se/
Postat av: Sanna svarar Sandra

Hehe, vad fint! Ska börja få pli på de mina jag också då, det kan sannerligen behövas...

2010-08-10 @ 18:37:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0