Semester v. 2

Ja, efter ert eviga tjat om vecka två på min och Ekens semester, så här kommer den.
Måndagmorgon luffsade vi oss upp för att packa det sista inför vår årliga semester till Varberg, där vi bokat två in fem nätter på b&b:t Carlssons utsikt där vi även bodde förra året.
Bilresan gick bra, om man bortser från den lilla episoden då vi just ätit på max i örebro och jag ska ta över ratten. Tydligen frågar jag Eken: Vart ska vi sen? och han svarar att vi ska åt vänster. Detta har jag inget minne av, utan jag lägger mig i högerfilen. Eken frågar vad fan jag håller på med och sen svänger jag ut mitt framför en postlastbil, och kör i fel fil i hela rondellen. Eken och jag är måttligt uppstressade efter detta och när jag sen ska ut på motorvägen så ligger jag i påfartsfilen och väntar in en lastbil, och när jag ser att denna passerat så slänger jag mig ut i filen. Problemet i detta är bara att Eken fick för sig att denna hade släp och skriker rätt ut då han tror att jag är på väg att döda oss båda. Jag blir chockad av skriket deluxe och sitter sedan med pedalfrossa i två timmar. Lite otäckt.
Nåväl, vi anländer till ett soligt varberg och checkar in i det röda rummet hos Carlssons. Två dagar beach följer och vi besöker även Bexells talande stenar. En tokig gubbe som för x antal år sedan ristade in massa skit i stenar. Mitt råd: Åk inte dit. Visst, bokskogen var vacker och den första kvarten var mysig och romantisk då jag och Eken gick på vår lilla upptäcksfärd. Men sen insåg vi att det kanske inte var så bra att åka dit på typ årets varmaste dag. Så flåsandes, sjöblöta i svett och rysligt irriterade kunde jag och Eken ta del av visdomsord som dessa:



Jaha, Bexell. Så fruktansvärt givande. Jag blev dessutom kissnödig mitt i hela cirkusen och blev tvungen att ta skydd bakom en av dessa dyrgripar för att lätta på trycket. Mitt sätt att tacka för upplevelsen, skulle man väl kunna säga.



The skogsrå herself.

Hur som helst så var torsdagen väder av något sämre slag så vi tog en tripp till das Ullared och gick på Gekås, och som alltid var detta en upplevelse utöver det vanliga. Har en hel del jag vill dela med mig av men detta väljer jag att spara till ett eget inlägg. Resten av dagarna spenderade vi genom att besöka Ekens far och mor, och genom att ligga på rummet och kolla på supernatural. Helt jävla underbart var det, helt enkelt. Lördagen skulle egentligen vara dagen då vi pallrade oss hemmåt, men istället valde vi att besöka Ekens barndomskamrat Bennie. Det bjöds till fest på kvällen och pakter slöts om att åter träffas i vinter då han lovade att komma hit tilll oss. Sen slocknade jag och Eken i Bennies säng medan han skamset fick ta en sovsäck och lägga sig i soffan. På vägen hem svängde vi in hos Ekens bror och hämtade upp ännu en säsong av Supernatural samt en barstol.
Det var väl semestern i stora drag. Lite fler bilder att bjuda på:



Röda rummet, här bodde vi de första tre nätterna. Bild dock tagen förra året, men det såg i princip lika ut. Möjligtvis att Eken som syns till höger i bild var några kilo lättare då.



Blå rummet. Ångrar att jag inte tog kort på hela rummet, mycket fint. Carlssons utsikt bör man bo på om man är i trakterna, ljuvliga rum och total tystnad, man sover som ett barn i de sängarna.



Detaljer i hallen.



Vi njöt nog minst lika mycket av regnvädret som av solen.

Avslutar med en bild på bokskogen. Tack för er tid.



Kommentarer
Postat av: Kajsa

Sanna is back!

2010-08-04 @ 21:11:17
Postat av: Björn

VA!!! Bexell var ju skitcool. Lite som en gammal Marcolio (fast i skogen). Hur kan ni dissa sånt??? Men det var ju positivt att första kvarten var mysig. Alltid nåt... :-)

2010-08-05 @ 01:13:09
Postat av: Sanna svarar

Kajsa:

Oh yes, she is!



Björn:

Harkel Ja, Björn. Jättehäftigt, eller kanske hippt som ni ungdomar säger. Som twistband och rockring kombinerat ungefär.

2010-08-07 @ 12:01:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0