En granskning av mig själv.

Inatt har jag drömt att jag att det stod en toalett bredvid sängen och att jag blev tvungen att sitta och sova på den medan Eken låg i vår riktiga säng. Det här gör att jag älskar dig lite mer, sa han till mig gång på gång. Någon som vill tyda den åt mig?

Något jag upptäckt på senaste tiden att både mitt språk och min stavning har försämrats oerhört. Jag sluddrar mycket, tappar ord och stakar mig mycket då jag konverserar, vilket är väldigt irriterande. Det känns precis som när man skulle redovisa framme vid tavlan då man gick i högstadiet, fast det sker hela tiden och jag rodnar inte lika mycket och har större bröst.
När det gäller stavningen så framkommer det främst när jag bloggar, jag får gå igenom texter flera gånger då jag varit för snabb på tangenterna. Och inte ens då upptäcker jag alla fel. Som i stycket över detta då jag skulle skriva "tyda den" så fick min hjärna för sig att när jag kommit till d i tyd så var det dags att skriva den. Tyden blev det alltså och jag ansåg mig klar. Som i en tidigare text då jag skulle skriva så smärtfritt som möjligt men skrev så smärtfritt som vanligt. Jag kan helt enkelt inte kontrollera mig.
Detta stör mig, det är som att konstant vara berusad fast utan den där mysiga, varma känslan.
Så, snälla, ha överseende med mina texter.
Jag har försökt analysera de här symptomen för att hitta en lösning, men utan resultat. Det enda jag kan komma på är att jag har börjat dricka ganska mycket av euroshoppers energidryck. Den är den enda goda energidrycken på marknaden.
Jag anser mig inte känna av någon direkt kick av den, men den är så god att jag ändå väljer att köpa på mig fem burkar vid varje ICA-besök. Kanske är det så att den dödar min hjärna sakta men säkert med alla sina hypergiftiga ingredienser, för jag skulle gissa på att det inte är någon hälsokur direkt. Eller att den faktiskt ger mig en kick, att den speedar upp min hjärna och att mina fingrar och min tunga inte riktigt hinner med.
Trots min magskänsla av att det är ren och skär cyanid jag häller i mig så kan jag inte låta bli. Jag är helt enkelt för beroende av den. You really got me this time, Euroshopper.

Idag är en sån här dag då jag känner att jag inte borde blogga, ty jag vet inte vad jag ska skriva. Jag tvingade mig att skriva detta inlägget, tvångsförlöste det så att säga, för att få dagens första inlägg ur vägen.
Men, jag tror att det här kan ha agerat som någon slags vaskrensing, att jag nu kan blogga mer hjärtligt och mer otvingat resten av dagen. Kanske. Vad vet jag.
Men som sagt, hjälp mig gärna med drömtydningen och mina symtom gällande stavning och tal. Tack på förhand.  


Kommentarer
Postat av: lisbeth s

Du verkar ju redan ha en mogen insikt i vad som är orsaken till dina tal- och koncentrations-svårigheter och dina konstiga drömmar..? ;-)

Sån där blir jag också av för mycket koffein, fast värre !! Så det är nog bara att utstå ett par dagars abstinens när du lägger av med giftet i energidrycken och återgår till nyttigt the :-)

Tyvärr är ju summan av lasterna alltid konstant, så tänk noga över vad du ska ersätta den gamla med ;-)

2010-08-13 @ 14:15:55
Postat av: Sannas svarar Lisbeth S

Ja, jo, får nog bli en himla massa te för att kompensera. Jag ska bara dricka upp de energidrycker jag köpt nu först...

2010-08-13 @ 22:46:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0