Överlevnadstips på Gekås del 3

Som ni kvinnor där ute vet så är det inte  så lätt att alla gånger få med sig sin partner in i affärer, speciellt inte den som är känd för att vara helvetet på jorden.
Som tur är har mitt exemplar blivit invand i detta tidigt då han fått följa sin mor till Gekås årligen som barn.
Detta betyder dock inte att han är helt okej med det, åh nej. Man måste fortfarande lura och locka allt vad man kan.
 
Förberedelser är A & O. Nämn det först lite diskret att du skulle vilja ta en titt där, och börja fort prata om något annat innan han hinner börja protestera. Nu har hans hjärna fått något att processera, och här vet vi ju att mannens hjärna är mycket fragil, så det gäller att gå varsamt fram här.
Nästa gång du nämner det kan du också nämna datumet du tänkt dig, men var noga att du vaggat in honom först i en falsk trygghet, som att du lagat hans favoriträtt eller att du har en extra djup uringning på dig.
Tredje gången, det är här det ska bestämmas, och nu jävlar ska det smälla med buller och bång! Leta upp något av de fel han gjort närmaste dygnet och skäll ut honom som fan efter. Var arg som ett bi och bryt sedan tvärt ihop i tårar, du kommer aldrig kunna förlåta honom för det här! När han är som mest ångerfull så slänger du fram vad som faktiskt skulle kunna få dig att gå vidare från det här hemska - en tripp till Gekås. Om du lyckats med skådespeleriet så kommer han svälja betet med hull och hår, sen är du safe.

Det skulle kunna gå att bara tvinga med honom eftersom han nu lovat, men för allas bästa kan det vara skönt om det går så smärtfritt som möjligt.
När du ska inta damavdelningen bör du skicka ner honom till verktyg- och teknik-avdelningen. På så sätt hinner du klara av ungefär halva damavdelningen innan du har honom suckandes i hasorna på dig igen.
Ge honom en morot. Lova honom något som han ska få efteråt, ett verktyg, kanske en tur in på net o net som ligger bredvid, eller att inte behöva besöka svärmor på ett bra tag. Detta kan du sen nämna när han börjar trilskas där inne.
Detta lugnar honom utåt, men på hans sköra insida så råder fortfarande full klaustrofobi och panikångest. Därför bör du ha med dig godis, gärna klubbor och/eller små kolor. När han är som mest nere sticker du åt honom en sockerchock, och vips är du good to go ett tag till. 
Gekås har även små caféer där man kan lämna av trötta hanar, där de kan möta likasinnade och beklaga sig inför varandra, ett underbart påfund.
När du tagit till alla dessa knep och det ändå inte känns tillräckligt så finns det bara en sak att göra. Se honom djupt i ögonen, säg: jag ringer när jag är klar, sen springer du så utav helvete tills han inte kan hitta dig längre. Sen gäller det bara att ignorera mobilen och förtvivlade speakersröster som berättar om en galen karl och gisslansituationer vid kassan. 
O.B.S. Nödlösningen jag just nämnde är inte helt riskfri. Det kan hända att han tagit bilen och dragit när du är klar, så var noga med att en backup-plan. Som taxi, som han får betala för att han är så oförstående och missunsam. Var noga med att straffa honom efteråt också, om han skulle ha smitit, så det inte återupprepas nästa år.
Om din man skött sig exemplariskt, och du till och med har två klubbor kvar, så ska du belöna honom rikligt så han minns hela situationen som något positivit och gärna följer med de kommande åren i ert förhållande också.

Detta var del 3 i min gekås-skola. Jag hoppas ni lärt er något.

//Er Svarta Änka.


Kommentarer
Postat av: lisbeth s

Det ÄR lättare att tvinga med sig barn som shopping-assistenter ! Dom har ingen egen talan, och man kan utöva utpressning, hot, falska löften m.m. helt ostraffat !

Se det som ett tips inför framtida Gekås-räder, bara ;-)

2010-08-13 @ 14:02:55
Postat av: Sanna svarar lisbeth s

Hehehe, ja, jag ska ha det i åtanke!

2010-08-13 @ 22:48:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0