En ståndaktig njutare.

Ah, jag ser att ni har viljat fråga en sak i kommentarsfältet i inlägget nedan, men inte vågat. Hur går det med godisuppehållet? är allt ni tänker på. Och det tänker jag svara på. Det går bra. Jag är inne på dag 3, egentligen dygn 2, och har faktiskt låtit bli sötsöker. Visst, hemmagjorda smoothies har jag druckit men jag tycker att socker från frukt är ganska okej ändå. Man får ju inte bli för fanatisk, menar jag.
Ett problem har jag dock, och det är att jag inte riktigt kommit in i tänket än. Skulle något ställa en godispåse här inne är det inte helt omöjligt att jag tar en bit av ren vana. Tidigare då jag skärpte till mig efter jul så var jag väldigt beslutsam och hela min kropp var medveten om vad som gällde, men nu känner jag mig lite dimmig liksom. Så göm godis och allt sån helvete om ni ser mig.

Annars då?
Jo, igår så ringde Phäntilicious precis då jag vaknat och skrek UMGÄNGE, så då var det bara att masa sig upp ur sängen, klä på sig och låsa upp dörren för på två röda var hon här.
En kopp te följt av en promenad till apoteket, för att sen poppa popcorn och se på lite Eddie Izzard som Björn glömde här (Tack Björn!) Efter det dröjde vi kvar i soffan och kollade på diverse tv-program innan klockan slog tre, för då hade nämligen solen tagit sig runt till balkongen. OCH VILKEN SOL SEN!
Vi stegade ut på balkongen, kände av värmen, såg djupt in i varandras stora blå. Skulle vi? Naturligtvis! Ett varsitt glas vin fick det bli och bakom våra solglasögon satt vi sedan och filosoferade om ditt och datt.
Vi konstaterade att vi är njutare, jag och Samantha, av stora mått. Det krävs inte mycket för att trigga våra endorfiner, lite lyx och flärd är allt vi kräver. Mat, vin och sol är vad våra hjärtan klappar för, och tillsammans kan vi verkligen njuta av dessa saker. Jävlar vilken sommar vi kommer få!

Och appropå sommar. Min fader ringde nyss och informerade om att jag troligen kommer få dra ut till Valbo med flaggan i högsta hugg i slutet av april/början av maj. Då drar nämligen säsongen igång, och jag hoppas på lotsbil de dåliga dagarna och flaggning de soliga dagarna. Så nu håller vi tummarna för att jag ska få jobba en hel del den här sommaren, eller hur hörni!



Påminner mig själv om att inte köra på snedlugg i sommar igen bara...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0