Del 1 av The Party.

Nu har jag skjutit upp detta länge nog och har bestämt mig för att försöka sammanfatta helgens fest på något vis. Jag delar helt enkelt upp det. Här kommer del ett.


Det började med att vi anlände till Falun där festen skulle hållas, ca 4 timmar i förtid för att hjälpa till med diverse förberedelser. Jag blev direkt utsedd till ljus- och ballongansvarig. Ballongerna var rosa med små prinsessor på som skulle fyllas med helium (?!) Detta höll mig sysselsatt ett bra tag och när helliumtanken var slut så hade jag på ett ungefär fyllt tre ballonger, men jävlar vad roligt jag haft!
Efter att ha även ha slutfört ljusuppdraget så var det dags att klämma in mig i Johnny Bravo-outfit:en och locka håret samt spackla mig. När detta var klart insåg jag att jag nog för första gången lyckas se någolunda festlig ut utan att nödvändigtvis tas för en prostituerad. En smal vinst för min del, med andra ord.
Högsta pris fick ändå Kajsa (födelsedagsbarnet) när hon gjorde entré i en blågrön vacker skapelse som fick hennes ögon att bli ännu intensivare än vad de redan är, sagolikt.
Så smått började gästerna droppa in och det blev ett himla hälsande. Om jag minns rätt var det 32 gäster på festen och efter att ha skakat hand med tre stycken var jag så virrig att jag bestämde mig för att ge upp hela namnleken och istället kedja fast mig vid brodet där bålen stod. Likt vårens första fjäril vid den vackraste blomman stod jag och sörplade i mig rusdryck utan hejd, samtidigt som jag ändå log och skakade hand med samtliga även om jag helt och hållet gett upp tanken på att minnas någons namn över huvudtaget. Namn är ändå överskattat, jag fick ändå vänner som "varje onsdag"-kvinnan, "vvs"-tjejen, "han som kände bengt sändh"-mannen, "slips"-killen och "hysteriskt läckra skor"-bruden!
Då alla hälsat och försetts med drycker var det tipsrunde-dags! Ett barbord stod på spel och den lilla (mycket lilla men ändå beslutsamma) tävlingsmänniskan satte fart i mig. Det SKA stå i vårt vardagsrum var det enda jag kunde tänka då jag med febriga fingrar fyllde i de åtta frågorna. Jag fick 10 rätt. Visst, detta kan låta som jag fuskade, men vinnaren hade 13 rätt. 13?!?!?!?! Den hade gjort sig perfekt i vårt tomma hörn i vardagsrummet, satan i helvete. Den sorgen dränkte jag med ännu mer sprit.






SLUT PÅ DEL ETT!!!! Nu är jag utmattad och ska försöka förse mig med lunch, på återseende.

 


Kommentarer
Postat av: Kajsas make

Hej snygg-Sanna! Du kallas ju för det numera här i Falun efter ditt senaste besök. Det var ju några stycken som kommenterade ditt utseende på festen, och alla var ju väldigt positiva (alltså till ditt utseende).

Kajsa har fått i uppdrag att under morgondagen stämma av med vinnaren om det ska hämtas något barbord eller om det ska till tvåan i Järvsö. Kajsa återkommer asap i frågan. Hälsa din sambo så mycket och stort tack till er båda för att ni var ljus, ballong och mathämtningsansvariga samt förgyllde festen nåt så in i hel-ike. Stor kram till er båda från oss båda. Kram!!!

2010-04-20 @ 21:40:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0