Arg på Eken.

Nu är jag arg på Eken. Idag skjutsade jag honom till sitt barndomshem där han hade förvarat sin motorcykel över vintern. Han ville hämta den. Sagt och gjort, jag släppte av honom och vi kom överrens om att mötas vid Ljusdalsmotor för att kolla lite motorcykelgrejer åt mig. Det var stängt så vi tog en tur på dollarstore där jag fick tag i lite tavelramar, sen frågade jag honom mycket tydligt: Ska du raka vägen hem sen eller?
Han svarade att ja, det skulle han.
Så när jag kom hem och parkerade bilen satte jag mig och väntade ute på att han skulle komma. Satt där i kanske en kvart till jag lessnade och gick in. Ytterligare en kvart senare får jag sms av honom att han "hamnade hos Emil" och jag svarar honom att som straff får han fan fixa middag ikväll. Detta får jag inget svar på. Skickar ett till då jag skriver att jag är lite opepp på att äta ute, och frågar om vi ska dra en pizza hemma istället. Får inget svar då heller. Börjar baka muffins, riktigt goda och avancerade jävlar som jag tänker bjuda honom på när han kommer hem. När muffinsarna står i ugnen ringer jag honom för att höra hur långt borta han är, varpå han trycker på upptaget.
Han vet att jag är nervös eftersom det är första gången i år han åker, så då skulle det väl inte skada att vara lite mer informativ med vart han befinner sig. Dessutom vet han att jag förvandlas till en liten demon om jag inte får mat. Har han inte kommit hem eller hört av sig om en kvart åker jag och hämtar pizza till mig själv, så det så.
OCH JAG SKA MOSA I MIG VARENDA LITEN JÄVLA MUFFINS INNAN DU KOMMER HEM. HÖR DU DET?!




UPDATE: Han har kommit hem och ska snart åka och köpa pizza. Han är förlåten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0