Att inte ha en iPod.

Åh, jag känner mig halv. Allt är tråkigt och trist och jag vill bara lägga mig ner och invänta liemannen. Varför? Jo, för jag äger ingen iPod. Jag vill ha en 16GB iPod nano 5G. I grön, röd eller rosa. Rosa?! tänker ni. Ja, jag har även jag haft mina tvivel om detta. Sen liten har jag undvikit färgen rosa, eftersom den inte hör ihop med min hårfärg. Rödhåriga ska ha grönt och grönt endast. Rosa är ju en flickfärg för tjejiga tjejer, det passar liksom inte mig. Då tjejerna i mellanstadiet lyssnade på Aaron Carter så lyssnade jag på Iron Maiden och ville hånskratta åt deras lama musiksmak, men 5 mot 1 är inga bra odds i sådana lägen så jag höll för det mesta tyst och föreslog att vi kunde leka med ponnys istället för att byta spicegirls-kort. Men varför ska jag inte få ha rosa? Jag är en vuxen kvinna som gör vad jag vill!
Det här ha-begäret får mig dock att känna mig lite som en dålig människa. Jag har två mp3-spelare och borde nöja mig med dessa, men de är inte bra nog. De duger liksom inte, jag är ledsen. Jag skulle kunna göra så mycket med min iPod, typ jogga varje dag och vara en lyckligare människa. Åh allt skulle bli så underbart!
Nu är det mycket möjligt att det här med iPoden bara är en fix idé från min sida, så jag tänker inte göra något förhastat. Men har inte mina cravings försvunnit efter Turkietresan så beställer jag en rosa! ...eller röd, alternativt en grön, det får vi se.


Kommentarer
Postat av: lisbeth

Fix ide' eller ej, så var det väldigt läckra färger på dom där sakerna ! Och både din musiksmak och dina färgpreferenser är överlägsna dina gamla kompisars !

2009-09-11 @ 16:07:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0