Underskatta aldrig tant-gympa!

Jävlar. Idag gick jag på tant-gympa med Sara. När vi kom dit var syrran också där med sin arbetskamrat Anna-Karin. Vi utbytte några dräpande kommentarer om vem som var mest lämpad för den kommande prövningen sen så körde passet igång. Passet från helvetet. 
Vi hade absolut ingen aning om vad vi gav oss in på, när vi såg att det hette Core borde vi sakta börjat backa ut ur lokalen, men detta gjorde vi naturligtvis inte och detta kommer vi få ångra. Jag överväger seriöst att ta livet av mig ikväll för att slippa morgondagens träningsvärk. Det vidrigaste av allt är att jag halvt slöt en pakt med Anna-Karin om att gå på morgondagens pass också, som då är mer balans och streching. Jo jag tackar. Men, men någonstans måste jag väl börja.
Nu startar nämligen Sannas nya liv # 1037. Önska mig lycka till.


Kommentarer
Postat av: lisbeth

Bra kämpat ! Skickar massor av pepp och lycka till inför nästa pass, som du givetvis måste gå på, för att inte lida nederlag inför "tanterna" ! Dessutom är träning det oöverträffat bästa sättet att bli av med träningsvärk !!

2009-09-07 @ 11:11:26
Postat av: Svågern

If you feel pain! Your alive!



2009-09-07 @ 18:44:34
Postat av: Sanna svarar

Lisbeth:

Ja, jag känner att jag inte kan ge mig i första taget, så på söndag är det jag som köper terminskort... Vad har jag gett mig in på?!



Svågern:

Du har så rätt, Sensei!

2009-09-11 @ 12:51:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0