Home and...a little less money in my pocket.

Okej, ni lyckades inte alls bra med överföringen av energierna, ty jag kom hem med en partyklänning, läckra stövlar samt lite annat smått och gott som underkläder och smycken. OCH DET KÄNNS SÅ BRA!

Att shoppa med Martin är fruktansvärt roligt, men inte bra om man lovat sig att vara sparsam. Våra konversationer såg ut ungefär så här:

M: Vad tycker du om de här skorna?
S: Skitsnygga ju, funkar till allt! Vad tycker du om dessa?
M: Asläckra, det är ju inget snack om att du ska köpa dem!
S: Men jag borde ju spara pengar?
M: Ja, jag också egentligen... Men om du köper de där stövlarna köper jag skor. Det hänger på dig nu...
S: Men du måste ju ha de där, de är ju snygga som fan! Okej, jag köper de här!
M: Bra, då köper jag dessa! Vi är så dåliga människor.
S: Fruktansvärda. Kolla den här tröjan!
M: Den måste du ha!


Och så vidare... och så vidare...

Jag var lite orolig då jag körde hem eftersom jag sagt till Eken att jag bara skulle köpa saker som behövdes på resan. Men faktum var att klänningen kan användas på resan. Och underkläderna var jättesnygga och bh:arna var precis av den modellen jag vill ha fler av. Visst kan jag erkänna att jag redan har en hel del underkläder, men jag älskar att köpa det, det fyller mig med obeskrivlig glädje. Stövlarna behövde mig och jag behövde dem. Det skulle knäcka min mentala hälsa totalt att lämna dem i affären. Så han därför borde han inte bli arg intalade jag mig, och i bilen ekade mitt och Martins mantra: Vi är värda det här, vi är värda det här...
Jag borde inte ha oroat mig eftersom jag nog har den ultimata livspartnern som hyllade mina inköp fullständigt. Det är möjligt att sockerkakan jag gjorde igår hjälpte mig lite på vägen, samt att han hade fullt upp med att läsa massa bilpapper inför en kommande bilförsäljning då jag körde min lilla modevisning, men jag sitter i alla fall här med alla ben i kroppen intakta.


Kanske är detta inte den ultimata matchningen men tanken är god, ty ni ser mina huvudsakliga inköp. Stövlarna har små detaljer som är en fröjd för ögat och klänningen är enkel men ack så tilltalande. I bakgrunden ser ni även kartongerna som min nya dator anlände i och min nedslagna blick vittnar om skammen för att jag inte städat undan dem ännu. Ni kan hylla mig nu.

 


Kommentarer
Postat av: lisbeth

Ursnygga shoppingfynd ! :-)

2009-09-25 @ 22:51:49
Postat av: Tove-Li

Jättesnyggt! Blev ju ingen träning igår men när var nästa gång? För jag är taggad på att följa med :)

2009-09-28 @ 12:53:48
URL: http://tovvan.blogg.se/
Postat av: Sanna svarar

Lisbeth:

Ja, jag är mycket tillfreds med mina byten:) Klänningen får hänga med till Turkiet!



Tove-Li:

För min del blir det det ingen träning nu på ett tag, åker ju till Turkiet på onsdag, och kommer inte hem förän nästa torsdag så jag missar en del nu. Men Sara ska säkert gå onsdag, om inte annat får du vänta på mig en vecka då! Passa på att vila upp dig då:)

2009-09-28 @ 22:36:37
Postat av: JOHANNA

fin klänning :)

2009-09-28 @ 23:31:04
URL: http://johannasarea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0