Min stump




Och just, jag köpte ju lite ringar också. Sen jag förlorade större delen av mina fingrar då jag försökte rädda små rävungar ur en brand på en pälsfarm så känner jag att det då och då kan vara kul att smycka min stump.
Visst känns det tråkigt då jag ser andra flickor med tio friska fingrar, men jag kan gott offra några fingrar för 100 små livrädda vita fjällrävar. Då jag stod där sotig i ansiktet och blodet sprutandes från mina händer, fick jag en kram från pälsfarmaren och ett löfte om att mina uppoffringar inte skulle vara förgäves, nu när jag sparade honom tusentals kronor. En vecka senare fick jag en vacker pälsväst skickad till mig och lappen:

"Tack för att du räddade oss! Nu är det vår tur att rädda dig från en kall vinter! / Dina micklar"



Okej, nu ser jag att jag faktiskt gave it away a bit. Jag förlorade inga fingrar då jag heroiskt försökte rädda rävungar. Jag råkade bara ta en märklig bild på min hand som fick min fantasi att spinna iväg och som sedan ledde till att jag ljög. Jag ljög, okej? JAG LJÖG!
Västen är köpt på H&M för ca. 4 år sedan och har nog inte blivit använd en enda gång för den luktar lite märkligt och passar inte till något. Det är fuskpäls och inga djur kom till skada då den tillverkades, om inte någon av er sjuka jävlar som läser detta anser att små thaibarn är djur. De kanske stack sig på en nål eller något, detta kan jag inte säga något om eftersom jag intet vet. Så, nu känns det som att jag förklarat mig nog och önskar er nu en god natt. Tack för mig. 


Kommentarer
Postat av: lisbeth

Haha ! Din blogg är väldigt underhållande ! Vet inte hur man skulle kategorisera din humor, sk-t samma, kul är det :-)

2009-09-25 @ 22:56:47
Postat av: Björn

Håller med Lisbeth. Ogillar dock evigheterna mellan inläggen.

2009-09-28 @ 11:40:13
URL: http://folkilsken.wordpress.com
Postat av: brorsan

kolla du så tummen inte satt mitt i näven? den kan ju lätt gömma sig där den lille rackarn

2009-09-28 @ 21:03:55
Postat av: Sanna svarar

Lisbeth:

Åh, hehe, alltid kul att jag kan roa!



Björn:

Jag har mycket att stå i nu vettu! Så typiskt dig att vara framme med stora pekfingret då jag inte presterar men då jag uppdaterar intensivt sitter du tillbakalutad i din lilla kontorstol knäpptyst. Jag ser det som att både du och jag har saker att jobba på här, Mr. Bjorn.



Brorsan:

Åhåhåhå, så klurigt av dig!

2009-09-28 @ 22:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0