Den "braa" platsen.

Igår kom Sebastian över och lirad elite xbox med mig och Eken. (Jag såg att jag skrev elite istället för lite, men väljer att låta det stå kvar. 1337) Hur som haver så gick Eken och la sig någon timme innan Sebben åkte hem eftersom han är en hårt arbetande man, så jag och Sebben pluggade in Dead or alive 4 och började slåss utav bara helvete. Det var en fröjd det där. Men det mest märkliga hände då Sebben åkte hem.
Jag gick in i sovrummet för att lägga mig och finner då att Eken ligger på min sida. MIN SIDA! Jag finner mig snabbt i situationen och lägger mig på hans sida. Inte svårare än så tänker jag. Och jävlar vad jag sov skönt! Likt en gudinna, måste jag få säga. Detta kan också ha lite att göra med att jag tog två glas vin under Sebbens vistelse, men jag tror mycket har att göra med sängplaceringen också.
Hur som haver så försvann det här mysiga med de bytta platserna då Ekens väckarklocka började ringa, då på min sida. Det blev plötsligt mitt jobb att trycka på snoozeknappen. Jag gjorde några halvhjärta försök att sträcka över klockan till Eken sisodär 4,5 gånger, men då jag inte fick någon som helst respons från Eken så gav jag till slut upp. Efter ca. 10 stycken snoozningar så stänger väckningen av sig själv. Den ger upp helt enkelt. Det är förihelvete omöjligt att få upp det här slaktet, då spar jag hellre på batteri, tänker den säkert och det förstår man ju.
Helt plötsligt vaknar jag igen över att min bröstkorg trycks ihop och en kvävande känsla infinner sig. Jag upptäcker då att jag har en manskropp över mig och för ett ögonblick tänds hoppet om en god morgon, tills jag hör Ekens suck, slänger en blick på klockan och upptäcker att den står på 06.00. En smula försenad är han. Han reser sig upp, mina lungor fylls åter med luft och sen luffsar han ut ur rummet. Jag somnar om, väcks då han kommer och pussar mig hej då och somnar sen om igen.
Knappt två timmar senare gick jag också upp och började hundsäkra lägenheten något. Jag passade även på att ringa Eken och höra satt han kommit fram ordentligt.
Han frågar mig då hur jag sovit och jag svarar att jag sovit jättebra, och frågar sedan honom samma sak. Tydligen har han sovit JÄTTEDÅLIGT  och vaknat ruskigt många gånger den här natten. Detta gör mig alldeles perplex då jag trodde att vi båda spenderat alla dessa nätter på fel sida om varandra, och att vi nu skulle få jordens aha-uppplevelse och vara alldeles lyriska, men tydligen så är det just en plats som är guldplatsen. Och Eken har paxat den.
När jag spinner vidare på detta kommer jag även på att jag prövade sitta på Eken plats i soffan då vi kollar på tv, och upptäckte att det var betydligt bättre, men då krävde Eken att vi skulle byta för han kände sig inte bekväm på min sida. Jag börjar känna att mitt och Ekens liv kanske inte är så jämnställt som jag trodde. Jag kanske ger vika mer än vad jag borde. Jag är väl också värd de "braa" platserna i den här lägenheten? Nej, här ska bestämt göras lite ändringar, det ska gudarna veta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0