Sömnspecialisten Eken

Eken ringde klockan 11 idag. Jag låg naturligtvis och sov eftersom jag inte kunde somna förän, ja typ 01.00 igår.
I går då jag tagit hand om tvätten så kände jag att hela kroppen sa upp sig, jag blev trött och illamående och gjorde då det enda rätta- gick och la mig i soffan och somnade. Då jag sovit i cirka två timmar så ringde Eken och frågade vad jag gjorde och jag berättade att jag sov.

Eken: Då måste du gå upp nu, du har fått två timmar, det räcker. Annars kommer du aldrig att somna inatt.
Jag: Men jag tror jag är sjuk, blev jätteillamående och yr...
Eken: Ja, men det var för att du var trött, nu måste du vakna till.


Jahapp, dr. Eken var fullt kapabel att bedöma min fysiska häsla från en skog en timme bort. Imponerande. Detta gjorde mig naturligtvis fruktansvärt irriterad, då jag gjort mitt bästa med att ynka och passa upp då han tyckte sig må dåligt. Så vad gjorde jag? Jag somnade om naturligtvis, bara för att jävlas.
Men idag då han ringde valde jag att ljuga då han ringde. Han frågade vad jag gjorde och då svarade jag att jag satt vid datorn. Sen frågade han hur länge jag varit vaken, och då svarade jag att jag varit vaken i cirka tre timmar. Nästa fråga var om de snöade här också, då blev jag fnissig för nu var det nära att jag blev "tagen på sängen" så att säga, fniss fniss. Persiennerna var nere i sovrummet, så jag sa att jag dragit ner dem i datarummet och fick sedan tråkigt nog resa mig och kolla ut genom tvrummet för att kunna svara nej. Sen la jag mig igen, varpå han snabbt frågar om jag kan kolla upp ett nummer åt honom. Här blev det lite tricky för nu fick jag ju springa upp till datorn, men jag hade ju sagt att jag redan satt där. Jag tror iallafall att jag lyckades lura honom. Det jävliga är ju att han kommer läsa det här senare, men samtidigt vill jag inte ljuga om det så istället har jag en liten hälsning till honom här:
DU SKA GE FAN I HUR LÄNGE JAG SOVER!
Tack på förhand, Älskling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0