Morgonblomman.

Jag är trött. Fruktansvärt trött. Fullmånen har jävlats med mig i tre dygn nu, vilket gör att jag inte somnar förän cirkus två och sen inte vaknat förän elva nästa dag. Nu behöver det nödvändigtvis inte vara fullmånen som ligger bakom detta, jag kan helt enkelt ha förvridit mitt dygn fullständigt av andra orsaker och är nu inne i en ond cirkel. Det är därför jag är uppe vid den här sinnessjuka tiden förstår ni, jag ska nämligen försöka matcha Ekens dygnsrytm igen. Så för att göra detta lite lättare så har jag bokat in ett tvättid nu på morgonen också, vilket jag så här i efterhand ångrar lite då det är fullständigt kolsvart ute. Vart fan är fullmånen nu, som lyste rätt in i sovrummet inatt, det kan man ju undra!
Hur som haver så har jag kokat en kanna te-vatten, så det är vad den här dagen kommer bestå av, lots and lots of tea. Då kör vi igång då.



Pistill med tillhörande ståndare från sommaren som gott. En slags vinröd lilja, skulle jag tro att det är, näst intill svart. Men jag är ju inte direkt någon blomstervetare, jag bara fotograferar skiten. Mycket vackert om ni frågar mig. En smula erotiskt om man så vill. Tack.


Kommentarer
Postat av: Tove-Li

Jaha ja lite så är det för mig med, man ska inte börja för tidigt. Pepparkakor kan jag ändå känna är lite okej, Kristoffer har drukigt lite glögg redan och det känns för tidigt. Tyvärr kan jag inte det, slutar inte i ljusdal förrän vid 19. Men på söndag hänger jag på :)

2009-11-04 @ 17:04:10
URL: http://tovvan.blogg.se/
Postat av: lisbeth

Vidhåller envist att du ska utveckla din talang för fotografering ! SÄLJ dina vackra bilder !!! Kram !

2009-11-04 @ 20:10:24
Postat av: Sanna svarar

Tove-Li:

Japp, ingen skulle träna verkade det som så jag blev hemma jag med. Fan, man är för bekväm av sig! Men nya tag på söndag då!



Lisbeth:

Hur mycket bjuder du?;) Nu har jag beställt lite mer kameragrejer, så nu har jag nått att pyssla med så här i arbetslöshetens klor!

2009-11-05 @ 12:01:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0