Hurra för brödgömman och hurra för mamma!

Idag har jag och min mor varit i Bollnäs. Jag gick till alla de ställen jag blev tillsagd att återkomma till i lördags och har nu 3 ställen att åter återuppsöka, 3 CV:n och jobbansökningar att skriva och 2 ställen jag inte alls gillar.
Någon jag gillar är dock min mor som dels bjöd mig på maxmål, men också köpte en fruktansvärt snygg "brödgömma" eller vad man nu kallar det, åt mig.
Saken är den att jag alltid stör mig på att brödpåsarna ligger framme då jag städat. Det blir liksom inte riktigt bra, det känns fortfarande lite stökigt. Så jag brukar lägga upp dem i skåpet ovanför kylskåpet, men då får jag stå ut med min lilla grottmänniska till sambo som står i köket och grymtar över att inte hitta brödet. Antingen frågar han om vart de är, eller så ger han upp och äter nått annat, sen ligger brödet där uppe och möglar. Så, en box på bänken som endast är till för bröd borde inte vara hel omöjligt för honom att leta i nästa gång han blir lite småsugen på en macka. Förvisso så borde han ha fattat det här med att de finns ovanför kylskåpet också, eftersom det endast är där jag brukar lägga upp dem, men något kopplar tydligen inte. (Detta kommer jag få trät för, sanna mina mord..eh, ord.)
Hur som helst så passar den så fruktansvärt bra in bland mina övriga köksartiklar! Dollarstore är inte så pjåkig ibland ändå, det går att hitta små guldkorn. Hurra för brödgömman och hurra för mamma!





JÄVLAR VAD JAG SKA GÖMMA BRÖD! 


Kommentarer
Postat av: lisbeth

Åh, så fint det blev ! Vilken snäll Mamma du har :-)

2009-11-11 @ 18:11:53
Postat av: mari-ann

jamen där passade den ju jättefint.

2009-11-13 @ 19:39:07
Postat av: Sanna svarar

Lisbeth:

Ja, hon har sina ljusa stunder:)



Mari-Ann:

Ja, den passade in toppenbra! Tusen tack!

2009-11-13 @ 22:07:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0