Eken och hans byxor

Idag är jag inte på humör alls, ska jag säga er. Vaknat på TOTALT fel sida. Och det är andra gången jag vaknar idag, väcktes även vid 6.30 över att Eken gormade. Jag undrade vad som stod på fick minsann höra ett och annat. Tydligen gjorde jag inte bara bra saker igår, jag gjorde några dåliga också. Jag tvättade bägge paren av Eken användbara byxor. Men du har ju massa andra, försökte jag, men dem kunde han absolut inte ha på sig. Dina arbetsbyxor då? De var också blöta, och de han hade igår luktar tydligen apa. Jahapp. Då var det bara att masa sig upp ur sängen och ge sig på byxjakt. De här jeansen, har ju för fan ett hål i sig! Ett litet ja, men man vill väl inte se ut som en jävla lodis heller. De här paret då? Trasig gylf, men syns det så väl? Ja, det klart som fan det gör. Men de här då, knappgylf och inte ett hål någonstans! För taighta, fattar jag väl. De ser ut att sitta bra, men det går inte att röra sig i dem. Du går väl ut dem under dagen, men har de inte gåtts ut på ett år går det väl förihelvete inte ut sig under en dag heller. Häpp.

Jag gav upp och la mig igen, men får ingen ro då jag hör Ekens små vredesrop från köket. Han har själv gett upp letandet och tagit på sig jeansen med det minimala hålet, men klaga har han inte slutat med. Varselbyxor då? ropar jag ifrån sängen. Ah, vart är dom då? Jag vet inte. Men det är väl bättre jag letar då... Jahapp, då var det vara att kliva upp igen då, leta fram byxorna och upptäcka att de minsann var för småa de också. ´

Nu är skiten iallafall på möte i jeansen med hålet, jag lyckades somna om och vaknade som jag är nu. Helt jävla slut. Min träningsvärk ska vi inte ens tala om, för det är en smärta som inte är av denna värld. Möter ni mig idag är det mest humana att avliva mig, jag ska ju inte behöva lida så här. Jag förstår att det är svårt för er, jag är ju som en familjemedlem för er nu, men var inte egoistiska, det är ju för mitt eget bästa.

Jaja, nu ska jag försöka ta mig ut i köket och se vad som finns att tillgå, så kanske jag får en rätsida på den här dagen tillslut.



Detta var väl en fin bild jag tagit, tycker ni inte? Jag kallar den död i motljus.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0