Bildlöst inlägg, deal with it.

Eh, ja jag blev lite mysfull igår. Men vilka är ni att dömma?!

Vaknade imorse och tänkte att- Fan va gott med ett glas cola! Genast blev jag moloken då jag insåg att Eken troligen tagit med sig den till sin broder, för finns det en läsk hemma och han ska åka en relativt lång sträcka så tar han med läsken. Han är väl rädd för att torka ut eller nått, vad vet väl jag.
Hur som haver låg jag och tänkte lite på det där men sen somnade jag om. I drömmarnas rike vandrade jag fram till kylskåpet, och möts av världens godaste coca cola! Jag dricker och dricker, och det är så fruktansvärt gott. Han lämnade den hemma! Tänker jag om och om igen, HAN LÄMNADE DEN HEMMA!

Vaknade igen. Han har INTE lämnat den hemma. Gick upp. Luffsade runt lite. Kan han möjligtvis ha lämnat den hemma? Knappast. Startar datorn. Kikar runt lite. Läser det jag skrev igår, förstår inte riktigt vad jag menade. Nej men vaffan, han kanske har lämnat den! Rusar till kylen och hör och häpa! Ty kvar i den förföriskt svalkande kylen står den, the black beauty. (Och här talar vi naturligtvis om colan, jag förvarar inga massagestaver i kylen.) Men hoppsan, vad händer? Jag tar mig samman, tänker att nej det kanske inte vore så gott ändå och TAR MIG ETT GLAS VATTEN!
1-0 Till sundhets-Sanna!

Nej nu ska jag tog ta och försöka bränna den resterande delen av min överkropp så jag jämnar ut det hela lite. På återseende.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0