Mysmorgon?

Idag kom det dåliga vädret till oss, så detta innebär en typisk mysdag. En sån dag då man kan sitta framför xboxen och dega, vilket också var min plan tills Eken kom hem. Han hade nämligen varit och tagit en körlektion för motorcykel och kom hem alldeles lyrisk.
Jag lyssnade på hans rekreation av händelsen samtidigt som jag hällde upp ett glas mjölk och förberedde mig för en frukost bestående av polly framför just xboxen. Bomberman kanske, tänkte jag medans jag sakta vaggade mig inåt mot tvrummet.
Detta mysstadium varade inte länge då jag ser att Eken redan startat xboxen och nu sitter och lirar Forza. Ett bilspel.
Jag har nämligen svårt för bilspel, tycker inte att det är så jävla kul. När man får döda något är det kul att spela, men åka runt runt på en bana och känna sig jagad... nja.
Death rally, för er som kommer ihåg det, var kul för då fick man lägga minor, skjuta och på andra sätt skada de andra bilarna tills de tillslut började brinna. Ibland så fick man ett misson om att plocka upp några piller någonstans efter banan eller se till att någon av de andra bilarna inte kunde slutföra racet. Det var ett roligt bilspel, men att bara åka runt... Tsss.
Så jag får väl äta mina pollys och läsa bloggar istället. LOL!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0