Harmonisk te-stund.

Nu har jag gått och varit sjuk och deppig hela dagen och allt har varit åt helvete. Bestämde mig för att ta en kopp te och tända ett par ljus, och vipps så var jag harmonisk igen. Insvept i en filt satt jag där och smuttade på mitt te och inget ont kunde komma åt mig.



Dock så var jag jävligt noga med att inte titta bakåt i köket!



Förresten så fick jag ju de ultimata te-muggarna av Ekens syster! Jävligt snygga och så fruktansvärt praktiska. 
I början tänkte jag att de helst skulle ha varit lite större för att ha varit ultimata, men vid närmare eftertanke så dricker jag mitt te så jävla långsamt, så det blir alltid lite kvar då jag dricker te ur mina stora muggar, alternativt att jag tvingar i mig fisljummet te som sen får mig att må illa. Detta är alltså en perfekt storlek!
Och kolla örat på den! Ser ni så fantastiskt bra?! Min förra favorit te-mugg, som är för stor, har ett litet öra som man bara får in ett finger i. Förstår ni problematiken? 
Då man hällt upp skållande hett te i en mugg och ska bära med sig den så vill man inte hålla direkt i muggen eftersom man bränner sig då. Men är örat så jävla litet och muggen stor, så är det omöjligt att lyckas hålla denna rak och stabil med bara ett finger eftersom det blir för tungt med allt te-vatten i!
Man går alltså och försöker stödja upp resten av koppen med de övriga fingrarna vilket lik förbannat resulterar i brännskador.
Denna mugg kan man lätt hålla i utan att bränna sig och dessutom har den en klockren drick-komfort.
Varför gav du bort dem, Jenny?! Jag förstår dig inte! Du får aldrig tillbaka dem, hör du det?! ALDRIG!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hi hi, kul att ni tyckte om dem!! Det var bara det att jag köpte bara två, fråga mig inte varför, korkad man kan vara ibland, och när vi nu skulle flytta ihop så ville jag inte bara ha två liksom, utan behöll de set som det var fler av. Men himla kul de kommer till användning! :-) Puzz

2009-05-06 @ 11:26:42
Postat av: Tovan

Jag håller med till fullo! En otroligt vacker mugg! :) Hoppas att allt är bra med dig med, var ett tag sedan man såg dig :)

2009-05-07 @ 11:52:16
URL: http://tovvan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0