So, we meet again...

Ja, nu var det ett tag sen vi hördes av igen. På måndag har våran internetleverantör lovat oss ohämmad nättillgång och detta ser vi fram emot. Tills dess får vi nöja oss med sporadisk kontakt.
Hur som haver så har det hänt lite allt möjligt i mitt lilla liv; var på spa med brudarna från hotellet ju och fick himelsk massage och gjorde vid ett svagt ögonblick upp en deal om att spela troll på någon fest de skulle ha....
Fick jobb på ICA i all hast och ska från och med nu extrajobba lite där, var där torsdag och fredag och försökte lära mig kassan och vart allt finns och lyckades väl....så där kan man säga.
Drack vin med Phäntie och Sara igår kväll och pratade på om allt möjligt, fruktansvärt trevligt!
Och det fortsätter, idag och imorgon är det jobb på hotellet som gäller och på måndag och onsdag är det ICA igen.
Kassörska, är det min framtid? Jag trodde inte jag skulle hamna på ICA, inte något ont om detta, men det var ändå inte det jag såg framför mig. Jag har ju ändå en fobi för kassaapparater, och trots detta står jag där likblek och letar upp PLU-nummer med svettiga händer. Kanske växer jag som människa då jag trotsar mina rädslor, jag vet inte. En vacker dag kanske jag också kan skrika ut 1000 PLU-nummer som jag memorerat och kan helt utan till, likt mina nya arbetskamrater. Vem vet?

Hur som helst har vi nu kommit halvvägs igenom Ekens andra skåneresa, och med andra ord är det bara fem dagar till jag får sova i sängen igen. Soffan är nämligen sovplats under dessa perioder, av oförklarliga skäl. Detta ser vi fram emot.

Ikväll kanske Sara kommer över igen för att kolla på Robinson med mig, det vore mycket trevligt. Får se vart kvällen leder. Nu ska jag iallafall slänga i mig lite frukost och sen om en timme ge mig iväg till hotellet för att diska och värma pajer.
Ha en underbar helg!
Tack för mig.

Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Hej ! Kul att se dig på bloggen igen, har saknat dig ! Grattis till nya jobbet ! Vem vet, du kanske just startat en lysande karriär, som slutar med en VD-post eller liknande i ICA-koncernen ?! Kram !

2009-03-21 @ 23:23:23
Postat av: P

PLU-nr för Gurka?

2009-03-23 @ 20:17:15
Postat av: Sanna

4593

2009-03-23 @ 21:17:05
Postat av: Sebban

Men du, ska se till at farsan kör hårt med dig;)

Plu-nummer blir en sjukdom. tillslut ser man inte bananer längre utan på bandet kommer 4011 rullandes, man blir sinnessjuk!!!

2009-03-29 @ 12:39:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0