Bite me, Jysk

Jag beställde ju ett matsalsbordsset (hängde ni med där?) från jysk, och de sa att de skulle ringa då de kom in, troligen på fredag sa de då. På måndag har de ännu inte ringt, så jag prövar ringa dem istället och får svaret att: Javisst det är inne!
Som tur är var min mor och far i Bollnäs och kunde plocka upp det och lämna det hos mig, men jag märker snart att det inte är bordet Johan jag fått, utan Jonas.
Jag ringer och hör så att de inte kommer sälja min Johan nu då, och det säger de att de naturligtvis inte kommer göra då den står bokad i mitt namn. Åker ner med mamsen idag och får som plåster på såren välja ut ett påslakanset eller dylikt.
Jag tackar min lyckliga stjärna (och Maria) att jag har ett dubbeltäcke vars påslakan alltid blir dyrare, så jag får dra ut lite extra pengar av de jävlarna. När de kommer tillbaka och har hittat bordet så får jag veta att de sålt en av stolarna så jag bara har tre kvar....
Denna ska dock skickas hem till mig, så de tog mitt mobilnummer. Jag frågade om de inte ville ha adressen också, men de sa att: Vi ringer och fixar det där...
Så, nu är jag jävligt nyfiken på när den där stolen kommer att anlända...


Hur som helst så hade jag en jättemysig idag i Bollnäs med min mor, så på ett vis var väl strulet värt det.
Har förresten fått avslag på tapetseringshjälp av svågern så nu får vi be till gudarna om att detta ska gå vägen... Tack på förhand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0