Dagen idag!

Åh, jag har varit en dålig bloggerska! Denna vecka fick jag bara jobba måndag, sen var arbetet klart och jag skickades hem med vaga löften om jobb längre fram. Så jag har alltså haft två dagar med obegränsad internettillgång men ändå inte bloggat. Det är därför jag inte skaffat katt ännu.

Hur som haver så drog jag med mig Samantha och Eken till Bollnäs där jag köpte bord och stolar till balkongen och köpte lite annat småkraffs. Och självklart tog vi det obligatoriska maxmålet.
Efter vi lämnat av Samantha så åkte vi hem för att förbereda lite inför en liten spontan get-together vi dragit ihop. Förberedelserna innebar att städa fort som fan! Idag när jag vaknade såg jag faktiskt ingen direkt anledning till varför vi gjort detta, eftersom det istort sett var omöjligt att se någon skillnad, i alla fall i köket.
 Så det är väl mitt mission idag, att städa upp efter hulliganligan som var här igår, sen ska jag nog be Phäntie att komma hit och plocka upp mig på sin lilla moppe så att vi sen kan åka till stranden och odla lite malignt melanom. That would be sweet!

Tack.

Update: Phäntie ska tydligen hänge med sin fransos hela dagen, så hon skiter i mig. Någon ska få lida för detta. Tack igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0