Gears of War, not so wanted.

Eken köpte spelet Gears of War för ett tag sen. För ett tag sen satt han och sorterade sina spel och försökte få dem att ligga snyggt på tvmöbeln. Då bestämde han sig att pilla bort prislappen, men upptäckte snart att det inte bara var en prislapp.
Tydligen så hade spelet inte varit fullt så eftertraktat som säljaren från början trodde. På den understa lappen hittar vi grundpriset, här var säljaren mycket optimistisk. Inget hände. Äh jag sänker det väl lite då, tänkte han. Spelet stod kvar. Sen går det neråt. Och neråt. Och neråt. Och så vidare.



Vid 399 riksdaler spatserar Eken in i affären och slår till. Det var nog en mycket lycklig dag för säljaren. Aldrig mer skulle han behöva våndas över vad nästa rimliga pris skulle kunna tänkas vara. Aldrig mer skulle den röda döskallen stirra med tomma hålor på honom från hyllan. Aldrig mer skulle arbetskamraterna på lunchen kunna fråga: Sålt GoW idag då? och skratta elakt. För nu var det klart. Barnen kanske fick en varsin glass då han kom hem och, vad vet man, kanske tog han hand om disken efter middagen. Spelet blev ju ändå sålt idag, tänkte han och gav sin fru en puss på kinden. Vackert.

Kommentarer
Postat av: Fredde

Det var Björn som köpte spelet.. Det och det andra i plåtlåda.



Tekniskt sett tror jag faktiskt GoW fortfarande är hans.. trots han inte har en 360

2009-06-22 @ 15:10:03
URL: http://http:/
Postat av: Sanna svarar Fredde

Petitesser

2009-06-24 @ 10:50:21
Postat av: Svågern

Hempa har helt rätt här. Jag köpte spelet, blåste sanslöst med pengar och skickade det vidare till Fredrik. Pga av att jag kom på att jag inte har något 360. Petitesser...

2011-05-01 @ 20:01:53
Postat av: Svågern

Hempa har helt rätt här. Jag köpte spelet, blåste sanslöst med pengar och skickade det vidare till Fredrik. Pga av att jag kom på att jag inte har något 360. Petitesser...

2011-05-01 @ 20:04:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0