Väntan...

Vi kan väl åka och handla?
Ja, men vi väntar tills Björn kommer.


Björn skulle komma klockan två. Det var en rimlig tid att åka och handla. Nu är klockan kvart över och vi har fått beskedet att han har ca. 16 minuter kvar innan han anländer.
Detta kommer bli de längsta 16 minutrarna i mitt liv. Dels så är jag fruktansvärt hungrig, magsyran lever loppan i min lilla magsäck. Men. Det viktigaste är ju att jag har ett paket att hämta ut på posten. OCH JAG VILL HA DET NU!
Att vänta är så fruktansvärt vidrigt. Jag hatar det. Oavsett om det är något roligt eller jobbigt jag har att se fram emot. Är det jobbigt vill man ha det överstökat och är det roligt så, ja, vi är väl alla barn i det läget. Så kan ni ju tolka själv om Björns visit är något positivt eller negativt.

Sen har Eken sagt åt mig att jag ska göra middag. Pastagratängen jag gjorde förut. Jag har bara gjort den en gång och då blev den mycket lyckad, men nu ska jag bjuda två andra, och detta kan göra att det går käpprätt åt helvete. För sånt är livet, mina vänner. Jävlas med dig så fort det får chansen. Fy fan.

Nåväl, nu ska väl jag sätta mig och stirra in i väggen eller nått. DU ÄR VARMT VÄLKOMMEN BJÖRN!




Kommentarer
Postat av: Jenny

Gjorde den makaronilådan i förrgår, och har nu ätit den tre ! gånger: Lika god varje gång! ! ! ! Kram

2009-07-24 @ 15:30:49
Postat av: Jenny igen

Vet inte varför jag kallar den makaronilåda.... den kanske borde heta gratäng som du skriver...

2009-07-24 @ 15:32:06
Postat av: Sanna svarar Jenny

Underbart! Kalla den vad du vill så länge, jag hör av mig då jag döpt den:)

Grabbarna höjde mig till skyarna då jag gjorde den i helgen, som tur va, trodde att jag inte skulle lyckas men den är förvisso tämligen svår att misslyckas med...

2009-07-26 @ 15:05:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0