Förlorad

Jag håller på att bryta ner min kropp. I flera dagar nu har jag vräkt i mig godis och energidrycker. Känner att jag behöver ta mig i kragen och börja ta mig in på den nyttiga banan igen, men vet att det inte kommer funka, för jag har inte fått den där äckel-känslan än. Så jag svullar på och hoppas att den snart infinner mig så jag kan bli en duktig kicka igen.
Dagens frukost blev alltså kall pizza sen gårdagen samt cola. Köpte även en påse godis igår som det är en hel del kvar i, så det lär väl bli lunchen det.
Det som skrämmer mig är att denna sötsugsperiod har hållt i sig så himlans länge, och jag känner att jag bara mår sämre och sämre. Är konstant trött och orkeslös, vill inte göra annat än att sova och äta godis om dagarna.
Idag har jag dock ett mission och det är att diska och gå med soporna. Borde sortera in kläder i hyllorna sen den enorma ansträngningen från i söndags som var att tvätta två överfulla tvättkorgar, men det kan vänta tills imorgon, jag vill ju inte springa in i väggen.
För att späda på hela den här osunda perioden så har jag börjat spela WoW. Varför?!
Mie var här igår och spelade medan jag låg i soffan och kollade på. Hon dödade aldrig något utan sprang bara runt. Jag frågade varför och hon sa att de hade för hög level för henne. " De är ju bara två över " sa jag och tog hennes plats, sen var jag fast. Nu har jag startat eget konto allt jag vill här i livet är att gå upp i level. 
Jag är sannerligen en sorglig människa. 



  

Kommentarer
Postat av: brorsan

den nyttiga banan? går det inte lika bra med ett äpple?

2009-07-08 @ 12:26:14
Postat av: Sanna svarar brorsan

En liten ordvits, så fyndigt.

2009-07-08 @ 12:59:04
Postat av: lisbeth

Finns ett oöverträffat sätt att bli av med sötsug: Ät dig mätt på riktig mat och ät tillräckligt med smör ; om du oroar dig för din vikt så är det ju socker du ska låta bli ! Gå gärna in på min favorit-nätsida och kolla : www.kostdoktorn.se. Där finns all kunskap man behöver, äter du på det sättet så är du pigg inom en vecka ! OBS tips i all välmening, ta inte illa upp ! Kramar !

2009-07-08 @ 13:25:45
Postat av: Sanna svara Lisbeth

På måndag, då ska jag börja sköta mig! Ska börja förbereda mig mentalt fram tills dess. Tack för länktippset!

Kram!

2009-07-08 @ 16:01:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0