Mat-mamma.

Idag är det faktiskt inte synd om mig, ty jag mår bra nu. Startade dagen med en frukost till och med, bestående av en omelett på fetaost, tomat och oregano.



Sen städade jag upp lite i köket och nu sitter jag här och tycker att det är äckligt varmt. Skulle gissa på att det kommer lite åska längre fram åt kvällen för nu går det nästan inte att andas längre. Trots detta så sitter jag och dricker en kopp varmt te, vilket inte direkt har en svalkande inverkan. Men grönt te is the shit, enligt Sanna Ehdin, och henne vill vi inte bråka med.
Jag har ännu inte riktigt tagit mig an hennes visdom, men ska innan dagen är slut sätta mig och läsa vad den första veckan verkligen innebär. Än så länge så ska jag bara försöka äta frukost, lunch och middag regelbundet och bli av med sötsuget, Sanna Ehdin får vänta helt enkelt.

Förresten så har jag ju blivit något av en gudinna i köket! I fredags gjorde jag mitt livs andra lasange som blev sjukt god om jag får säga det själv. Jag brukar inte vara så förtjust i lasange, men denna fick mig helt lyrisk. "Visst är den god då?!" satt jag och sa till Eken om och om igen, lite högre och lite vansinnigare för varje gång.
 Dagen efter det så gjorde jag en pasta gratäng med fullkornspasta, bacon och broccoli, samt en hel del ost. Även denna blev mycket god. Jag ser mycket ljust på min framtid bakom spisen, jag är nog inte så hopplös som jag hittills trott.
Nu ska jag slänga mig i duschen och sen invänta det kommande ovädret på balkongen. Bring it on, säger jag bara. Tack.


 


Kommentarer
Postat av: lisbeth

Kul att du återhämtat dig och är tillbaks "på banan" igen ! Och vi vet ju att du är jätteduktig på det mesta, även matlagning !!!

Kram !

2009-07-14 @ 16:16:00
Postat av: Sanna svarar Lisbeth

Hehe, nu ska vi inte överdriva, men jag har mina ljusa stunder:)

2009-07-14 @ 16:23:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0