Onsdag

Jag ville verkligen inte till skolan idag, det tog emot nått fruktansvärt, så jag ringde Phäntie och frågade om hon ville hänga på men hon vägrade! Jag sa att jag behövde någon som höll mig vaken i bilen och att jag inte kunde åka utan henne.
"Åk inte då!" blev hennes svar.
Nej, kanske inte... började jag mummla för mig själv. Allting började snurra och jag blev alldeles lyrisk över den busiga tanken att gå och lägga mig igen och skita i allt annat!
Men så kom den förnuftiga Sanna tillbaka, golvade bekväma Sanna, och jag gick ut i bilen och åkte till den där jävla skolan.
När jag kom dit gick jag till salen vi hade lektion i förra veckan, men ingen var där.
Jag sökte desperat i 20 minuter tills jag av en slump sprang in i min lärare som kom ut från toaletten. Hade jag inte träffat på henne just där och då hade jag åkt hem, det måste jag erkänna, men ödet ville sig så väl att jag kunde ansluta mig till de andra studerande barnen och genomlida en timme av seriös fokusering.
Nu sitter jag återigen här hemma och har tryckt i mig ännu fler kladdmuffins. Rätt sorgligt att klockan är tio över tre och allt jag ätit på hela dagen är muffins och mjölk?!
Men Phänite Svikaren ska komma hit så ska vi laga middag tillsammans är det tänkt. Kanske har jag förlåtit henne trots hennes svek tidigare idag då hon anländer och vi kan avnjuta en middag i fullständig harmoni, eller så har jag inte gjort det och blandar i lite cyanid i hennes protion, vi får se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0