Hjälp!

Är du ruskigt skillad i programmering B och vill känna dig användbar och behövd?
Hör av dig till mig snarast! Jag är desperat och behöver just Dig nu!
...you will be loved...

Sitter som sagt på programmeringen och är oerhört vilsen. Saker som jag upprepat tusen gånger vägrar att fastna, och den stackars läraren Rikard får springa som en liten greyhound mellan mig och katedern.
Jag kan inte lära mig detta, tror jag har en mental spärr som ställer till det för mig. Förtvivlad är vad jag känner mig.
Paniken ligger och flåsar mig i nacken, snart börjar väggarna komma närmre och taket kännas lägre i takt med att min lilla polokrage blir tajtare och tajtare. Jag dör här, allt för en liten kurs som jag frivilligt valde att läsa.
Som tur är har jag gjort upp en deal med läraren som går ut på att jag aldrig någonsin varit här om det nu blir så att jag kuggar slutuppgiften nästa vecka. Kursen stryks ur mina papper och mitt liv. Visst jag har slängt bort några timmar i mitt liv helt i onödan, men det stickande IG:t kommer iallafall inte visa sig i papprena. 
Men det är här Du kommer in, o vackra människa som har erfaranhet inom detta ämne, låt inte dessa timmar jag spenderat med detta ämne vara förgäves.
 
HJÄLP MIG DÅ FÖR I HELVETE!!!

Kommentarer
Postat av: Ekens första bror

Om du är snäll (mot Freddan alltså):-) så kanske Freddan kan ge dig min kompis Tomas epostadress? Han är världens bästa programmerare (seriöst alltså). Han kan nog avsätta 5 minuter och hjälpa dig om du fortfarande är i behov av det?

//Brodern

2009-01-10 @ 10:16:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0