Är inte det där?

Många gånger när jag kollar på film skiker jag: "Men där är ju han/hon!!!! Som var med i ****"
"Nej, det är det väl inte" Får jag oftast till svar av mina medtittare, som inte har samma skarpa hököga som jag, men jag står fast vid mitt ord och googlar och härjar tills jag har bevis svart på vitt och i nio fall av tio har jag rätt!
Njutningen är inte av denna värld! Jag gottar mig så utav helvete i denna lilla talang jag besitter, fylls av ett välmående.

För inte allt för längesen byggde jag upp en liten besatthet runt en ambitiös och hunkig Youtubare som bl.a. gjorde filmer om sin katt. Jag hänvisar naturligtvis till detta:



The mean Kitty-Song och dess video har jag sett och studerat innerligen många, många gånger och terroriserat mina vänner med. Men, som med många fascinationer i mitt liv dör de så småningom ut, man tröttnar efter överkonsumtion och samma väg gick hunken och hans katt Sparta. Visst, ibland drömmer jag mig tillbaka men inte med samma gnista som förut.
Hur som helst så blev jag inspirerad av kampsportskillen i Den rätte för Rosing och började kolla på lite halvhjärtat bloodhound gang-videos, och sisodär halvvägs in i videon så fångar något min uppmärksamhet, var inte det där?
Jo, det är hunken från youtube som står och dansar i uhn-tiss videon!!!! Åh, jag blir helt euforisk av denna upptäckt, men har ingen att dela den med! Jag går in på hans sida för att se om han nämner denna lilla medverkan någonstans, men nej, det gör han inte. Däremot har han med bloodhound gang i sin lista av favorit-artister.
Jag vill prata med honom, berättat att jag sett honom, att jag kände igenom honom!!!


Bloodhound Gang - Uhn Tiss
Uploaded by costyn


Han står längst in mot väggen och syns lite då och då,  första gång någolunda tydligt vid 0.36 sekunder in i videon.
Försöker kommentera på hans youtubesida men då måste man ha ett konto, vilket jag inte har! Eken har ett för att i ensamma stunder kunna ta sig in på "över 18"- klipp, men jag kan inte lösenordet och jag vill liksom inte använda någon annans identitet, för då kan ju denne ta credd för min upptäckt. 
Tänk om han skulle bli helt lyrisk över att någon har uppmärksammat han lilla biroll och vill bjuda ner mig till staterna och diskutera livets stora frågor med mig? Efter en vecka instängda i samma rum, där våra brilljanta hjärnor har utbytt kunskap hämninslöst så blir han upp över öronen förälskad i mig och slänger ut sin flickvän, som inte alls är särskillt snygg, och säger att han vill spendera resten av sitt liv med mig och den elaka lilla katten Sparta. Jag överväger erbjudandet men jag har ju Eken hemma, så jag tackar vänligt men bestämt nej och säger att det är bäst om vi skills åt med en romantisk kyss. Men då låser han dörren och vägrar släppa ut mig, för han kan inte leva utan mig. Han skulle hålla mig fången och hemma skulle Eken gå vidare och träffa någon ny, och sen skulle jag vara olycklig i resten av mitt liv, dock med ett mycket intensivt sexliv.
Nej, det är nog bäst om jag inte kommenterar på hans sida ändå.
Men nu vet ni, mina vänner, att jag såg och kan hylla mig för den häpnadsväckande talang jag besitter.

Update: Okej, okej, han har visst en egen websida och där står denna medverkan uppradad tillsammans med många fler...
Men faktum kvarstår, jag såg!!! Jag såg utan den minsta fingervisning, och för detta bör jag hyllas!!! Tack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0