Tisdag

Jag har hela natten försökt fly från våldtäcktsmän i en svart saab och mina ben gick inte alls att springa med, så man kan väl säga att min natt har varit så där. Under nån sekvens satt jag även och skrev svar på hunkiga kontaktannonser, så det var väl en lite bättre period men för det mesta så rammlade jag fram längst gator och torg med den svarta saaben efter mig. Försöker mitt undermedvetna säga mig något?

Hur som helst så blev det ingen matta igår då Sara inte hann med det men jag ska ta mig ner dit idag och hoppas på att den finns kvar.
Igår valde vi tapeterna som ljusdalshem ska sätta upp, och hör och häpna; jag lät Eken vinna!
Som vanligt så tittar min fruktansvärda beslutsångest fram. Folk som använder begreppet beslutsångest kanske menar att de har lite svårt att välja, men i min värld är det tusen gånger värre. Här snackar vi riktig, riktig ångest!
Hur som helst så fick vi en pärm att välja ur som tillhörde valen man får av ljusdalshem, gott så. När jag stod där och beklagade mig över hur svårt jag hade det så kommer tjejen jobbar fram och säger:
 "Men snälla gumman, du har en pärm att välja i, ser du hur många som finns här eller?"
Och det är sant, vi hade inte varit hemma än om jag behövt välja bland ännu fler.
Till slut verkar både Eken och expediten mycket säkra på sin sak och jag ger vika, så nu är det bara att hoppas på att det blir så där äckligt snyggt som jag vill ha det...

Nu ska jag slänga i mig någon slags frukost, sen ska jag städa här för att sedan hämta upp Phäntie och hjälpa henne mata sina höns som hon är fruktansvärt rädd för. That's today,  folks!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0