Jag får inte vara i sängen...

Tänkte krypa ner med Eken men fick till svar att det var bättre att jag satt uppe istället för att ligga och vrida mig i sängen. Så nu sitter jag här och väntar på att bli trött. Jag är redan rätt så trött men vet att jag troligen blir pigg om jag lägger mig nu, så jag måste vänta tills jag blir riktigt jävla kräktrött innan jag kryper ner i sängen. Det känns som mina ögon är alldeles grusiga och jag kväver gäsp efter gäsp medan Eken ligger och snarkar likt en grizzlybjörn i den mjuka, sköna sängen. Risken finns också att jag sitter och blir övertrött och går in i någonslags andra andning och blir pigg igen, och då får jag sitta upp hela natten. Nåväl, som askungen sa: vad vore väl en natt i sängen...

Denna bild är cirka ett år gammal från då han fortfarande gillade mig och då jag inte, likt en jävla hund, blir förbjuden från att vara i sängen.


Kommentarer
Postat av: Däckad

hehe, det tog ju typ två sekunder så sov jag.. då kunde du ha kommit och lagt dig ;) skämt åsido, klart du alltid får komma och sova!!!! menade inte att du skulle sitta uppe halva natten.. men så var ju klockan halv nio också, trodde inte du ville sova då..

2009-02-03 @ 16:05:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0